دوست گرامی آقا یا خانم مای سلف، حق با شماست متشکرم از نظرت.
در ضمن ای قربون دهنت، دوستانی که تشریف میارن از زندگی من عبرت بگیرند لطفاً توجه بفرمایید علاوه بر نکات متینی که دوستمون مای سلف عنوان نمودند و دوست عزیزم سنجاب تأیید کردند، اون مواردی بود که گفتم به من گفته قضاوت ناحق کردی، تهمت زدی، زخم زبان زدی، حدس و گمان خودت را سند و مدرک حساب کردی و حکم صادر کردی و مجازات کردی دقیقاً با یک لحنی مشابه همین پست دوست عزیزمون هستند. با همین لحن اگر همسرتون را خطاب قرار بدید حتماً به سرنوشت من دچار می شوید (خدای نکرده البته). نکنید این کار رو هیچ وقت.
- - - Updated - - -
دوست نازنینم نوپو، مرسی عزیزم من امروز کلی دعات کردم به خاطر حرف تو امروز پاشدم رفتم دکتر وگرنه اصلاً حوصله این کار را نداشتم.
در مورد خودت هم عزیزم خدا بزرگه انشاا... یک راهی برای این مشکل پیدا میشه... دنیای خدا اینقدر بزرگه و علم اینقدر سریع پیشرفت میکنه که حتماً یک راهی برای برطرف کردن این حالت پیدا میشه دوستمبازم صمیمانه ازت ممنونم که با وجودی که نظرات من مورد تأییدت نیست اما نه قضاوت کردی و نه باهام نامهربونی کردی
درسته تو شبها بیداری ولی خداوند بهت قدرت علم و همدردی را همزمان داده دوستم تا توی همین شبها کلامت مرهم درد کسایی باشی که حتی نمیشناسیشون و حتی نمیدونی چقدر شاید بهشون کمک کرده باشی. من از طرف همه مون ازت تشکر می کنم
![]()

بازم صمیمانه ازت ممنونم که با وجودی که نظرات من مورد تأییدت نیست اما نه قضاوت کردی و نه باهام نامهربونی کردی 

علاقه مندی ها (Bookmarks)