سلام
بچه ها یک اتفاقی توی زندگیم افتاده که خیلی برام غیر منتظره بود
چند روز پیش یک دختره بم زنگ زد و گفت که عکسم رو توی یک وبلاگ دیده و می خواد بام دوست بشه .
خلاصه اینکه اولش فقط می خواستم ببینم از کجا زنگ زده و کسی قصد سر کار گذاشتنم رو داره یا قضیه چیز دیگه ای هست
فهمیدم که من و داداشم با هم یک عکس گرفته بودیم و اون توی وبلاگش که یک وبلاگ در مورد عشق و عاشقی هست گذاشته بوده و اون عکس من و داداشم رو با هم دیده و بعدشم به موبایل داداشم که توی وبلاگش بوده زنگ زده و وقتی فهمیده که تلفنی که بش زنگ زده داداش منه اول بش گفته می خواد باش دوست بشه و بعدشم بش می گه می خوام با داداشت در موردت حرف بزنم و این طوری شماره ی منو گیر آورده ! داداشم هم وقتی فهمید که دختره اون رو پیچونده خیلی ناراحت شد .
به من می گه که دوست دارم و ازت خوشم اومده و حالا که صدات رو هم شنیدم بیشتر می خوامت . می گه حاضره بیاد شهر من زندگی کنه که خیلی از شهرش دوره . می گه حاضره که هر طوری که شده بیاد لیسانسش رو در شهر من بگیره . می گه حاضره ۵ یا ۶ سال منتظر من بمونه تا باش ازدواج کنم . می گه با اینکه از نظر عقیدتی با هم خیلی متفاوتیم اما مشکلی نداره و می گه تا الآن با پسری دوست نبوده اما مشکلی با این نداره که قبلا من دوست دختر زیاد داشتم . می گه فقط چند سال پیش از یکی توی فامیلش خوشش اومده بود و اونم بش گفته نمی خواد باش دوست بشه و هیچ پسری توی زندگیش نبوده . می گه خیلی خوشگله و عکسش رو امشب برام می فرسته و حتما ازش خوشم می یاد و شغل باباشم اون طوری که می گه بد نیست و درآمد باباش هم خوبه .
اون طوری که می گه حدودا ۱۹ سالشه و دیپلم تجربی هست . می خواد سال آینده دوباره در کنکور شرکت کنه .
من که هنوز قیافش رو ندیدم ولی لحن صداش ،نوع جمله بندیش ، افکارش و .............. به نظرم خیلی با مزه هست ... خیلی ها ....
همین که می گه با همه چیم می سازه هم برام خیلی جالبه .. به نظرم قابل اعتماده .....
البته یک جاهایی هم توی صحبتاش به نظرم خیلی خوب نبود . مثلا اینکه هی می گه عاشقتم یا می گه می خوام ازت بچه دار بشم و .... خیلی خودمونی هست ..
بچه ها فکر می کنم این دختره سر راه من قرار گرفته و اگه قدرش رو ندونم یک عمر افسوسش رو می خورم ....
شاید اون دختری هست که نیمه ی گمشده ی منه و این همه سال دنبالش بودم

علاقه مندی ها (Bookmarks)