عزیزم مسائل زناشویی رکن خیلی اساسی ای در گرما بخشیدن به زندگی مشترکه. من فکر می کنم نیازه کمی روی اون بیشتر کار کنی. اما برای اینکار بهتره بدونی که تمام جوانب زندگی مشترک روی هم اثر دارند. یعنی همزمان بعد عاطفی زندگیت و بعد معنوی اون رو هم باید بالا ببری. من تاپیک قبلیت رو نخوندم. آیا همسرت از ابتدای ازدواجتون اینطور بود؟ چند ساله ازدواج کردید و هر کدوم چند سالتونه؟ آیا می دونی همسرت انتظاراتش از شما چیه؟ آیا می تونی یک لیست از علایق همسرت رو بنویسی؟
- - - Updated - - -
تاپیکت رو خوندم. اطفا به دو سوال آخر در بالا جواب بده . راستش فکر می کنم تا حدودی بتونم کمکت کنم اما لازمش اینه که 1- صبور باشی 2- از نقش قربانی بیرون بیایی. 3- فعلا به ساختن زندگیت فکر کن (سوختن با ساختن در تناقضند). زمانی که به جدایی فکر می کردم یک جمله ای توی یک جایی دیدم که گفته بود چقدر طول کشید تا به نتیجه قطعی برای جدایی برسی؟ اگر همون مقدار تلاش برای ساختن دوباره زندگیت کردی و نتیجه نگرفتی اونوقت تصمیمت رو عملی کن. شما الان بعد از 4 سال به این نتیجه رسیدی . حالا من می گم شما فقط 1 سال تلاش کن. مطمئنم نتایج متفاوتی می گیری. در ضمن سوالاتی که در پست 6 در تاپیک قبلیت کردی به نظرم مشکلاتت رو خوب لیست کرده. لطفا یکی یکی اون سوالات رو به ترتیب اولویت برای خودت اینجا بیار تا جواب بگیری.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)