به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array
    من اهل اینکه هندونه الکی زیر بغل کسی بگذارم نیستم ولی اتفاقا نکات امید بخشی را هم در این پست اخیر آقای بی وفا دیدم که حاکی از این است که ایشون اشکالات را پذیرفته اند و تمرین را برای اعمال تغییرات آغاز کرده و آمادگی کسب آگاهی بیشتر را هم دارند مثل این:

نقل قول نوشته اصلی توسط بی وفا نمایش پست ها
    مرسی تمنا خانوم

وارنا خانوم سپاس

من باید برخوردم چطور باشه مطمئنا اون هارو به زنم ترجیح نخواهم داد خودشم این رو احساس خواهد کرد ولی من باید برخوردم چطور باشه ؟؟؟
    پس ابتدا اون دست قشنگه رو بزنیم براشون تا بعد به بقیه نوشتار بپردازیم

ضمن تایید صحبتهای مدیر گرامی و نیز سیمین دخت عزیز که باید قبل از ازدواج این نوع رفتار را برای طرف مقابل روشن کرد و به اون خانوم فرصت شناخت و انتخاب داد، معتقدم که اگر آقای بی وقا این مشکل رفتاری شان با خانمها را مورد بازبینی قرار ندهند در بسیاری از خواستگاری های دیگر هم با مشکل مواجه خواهند شد. دیدیم که تقریبا تمام خانمهایی که در این تاپیک شرکت کردند حتی در فضای مجازی هم تا این حد راحت بودن با خانمهای دیگر را برای همسرانشان نمی پسندند.

پس به نظرم لازم است به ایشون کمک شود که قبل از ازدواج یکسری از ایرادات رفتاری شان را بشناسند و به ایشان کمک شود که در جهت تغییر گام بردارند. درست است که تغییر بسیار مشکل است اما غیر ممکن نیست. و من علیرغم مقاومت ظاهری ایشان در پذیرش پستها، به نظرم میرسد که ایشان پتانسیل این کار را دارند.

نقل قول نوشته اصلی توسط بی وفا نمایش پست ها
    اینا همش قبل ازدواج چیز بی خودیه در عمل باید دید به چه صورته

آقای بی وقای گرامی، اساسی ترین مشکلاتی که پس از ازدواج پیدا میشوند معمولا زوجین چشمه هایی از آنرا پیش از ازدواج در طرف مقابل دیده اند اما همین جمله شما را برای خودشان تکرار کرده اند. و به اشتباه امید داشته اند که پس از ازدواج اصلاح میشود. بنابر این الان که شما نامزد هستید زمان شناخت از روی دقت است و نباید به راحتی از روی مسائلی که برای شما در اولویت است گذشت.

یه چند بار می خوام تو مهمونی های خانوادگیم ببرمش و نحوه برخوردشو ببینم خودمم پس فردا مهمونم خونشون اون جا هم نحوه رفتار خانوادهاشون رو ببینم .ببینم کار میکنه خودش که میگه غذا درست می کنم اگه شد بگم پس فردا غذا رو خودش درست کنه ببینم چی میگه

همانطور که قبلا گفتم، توی این آمد و رفت ها دقت نظر شما باید روی مسائلی باشد که برای شما حائز اهمیت بیشتری هستند. مثل اینکه ایشان اجتماعی هستند یا نه سر بزیر و گوشه گیر هستند. زیاد شوخی میکنند. شوخی هایشان پذیرفته است یا خیر. برخوردشان با جنس مخالف. ادبیاتشان در صحبت با دیگران. نوع رفتارشان و ابراز محبتشان به اعضای خانواده و...

به نظرم پخت و پز را میتوان راحت تر از بقیه مهارتها یاد گرفت. ولی اگر از نظر شما اولویت بالایی دارد، میتوان اینرا هم در نظر گرفت :-)

عصبانیتمو شکر خدا دارم تمرین می کنم با یاری دوستان دارم کنترلم می کنم ولی گاهی اوقات دست خودم نیست رک گو هم هستم طاقت انتقاد بی ارزش رو ندارم و ....

عصبانیت شما یک نمودی از احساسگرایی شماست. همانطور که قبلا من و دوستان دیگر اینجا نوشتیم، گرفتن تیزی احساسات و کنترل احساسات در هر دو جهت (خوش آمدنها و ناراحت شدنها) این موضوع را هم میتونه اصلاح کنه.

من الان با کسی قهر نیستم ولی می ترسم بیشتر حساس شه می دونم باید اعتماد سازی شه ولی بیچاره کارمندام نمی دونن از این ماجرا که ایشون حساسن و ممکنه بار ها و بارها یا زنگ بزنن یا اس ام اس بدن اونم جهت اطلاع یا تبریک من باید برخوردم چطور باشه مطمئنا اون هارو به زنم ترجیح نخواهم داد خودشم این رو احساس خواهد کرد ولی من باید برخوردم چطور باشه ؟؟؟

آقای بی وفای گرامی در باب برخورد با خانمهای شرکت، معمولا چه آقا چه خانوم همیشه یک پرده ای و یک فاصله ای باید در رابطه مدیران و کارمندان باشد. همینطور یک فاصله ای باید میان خانمها و آقایون در ارتباطات باشد. این فقط مختص ایران نیست. و من به وفور این فاصله را در روابط زن و مرد و نیز کارمند و مدیر در دنیای غرب هم دیده ام.

شما میتوانید به صورت غیر مستقیم و با کم کردن تدریجی شوخی کردن با خانمها و نیز رسمی تر کردن ادبیات گفتگو با آنها (همانطور که در این تاپیک دارید بدرستی تمرین میکنید) رابطه تان را با خانمهای شرکت، رسمی تر کنید.
    اگر این موضوع را پذیرفته اید و علاقمند به این تغییر هستید و نیز علاقمند به حفظ نامزدتان برای ازدواج هستید، این تصمیم تان را به خانمتون اعلام کنید و خودتان با همت و پشتکار عملا در راستای عملیاتی کردن این تصمیم گامهای محکمی بر دارید.

براتون آرزوی موفقیت دارم.

بی دلی در همه احوال خدا با او بود
    او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد

ویرایش توسط بی دل : یکشنبه 13 مرداد 92 در ساعت 14:19

2. 5 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 13 مرداد 92), minoo69 (یکشنبه 13 مرداد 92), sookoot (دوشنبه 14 مرداد 92), فرانک بانو (یکشنبه 13 مرداد 92), نوروزیان. (یکشنبه 13 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)