نقل قول نوشته اصلی توسط m_eros نمایش پست ها
قبول دارم این رفتار شوهرتون درست نیس ( کتک زدن در هر صورتی قابل توجیه نیست به هر حال ریشه فرهنگی داره !) ولی نمیشه یه طرفه قضاوت کرد حتما دلیلی داره ، رابطتون چقدر صمیمیه ؟ چقدر میتونی باهاش راحت حرف بزنی ، هر آدمی قلق خودشو داره توام باید قلق شوهرتو بگیری ، با سیاست تر رفتار کنی ، سر به سرش نذاری ، خیلی چیزارو با سیاست بهش بفهمونی ، نه با جنگو دعوا و گریه زاری ، اون حتما یه ضعفی ازت میبینه که این رفتارو میکنه ،
به طرفداریهاش نسبت به خونوادش یه مدت بی توجه باش ، اهمیت نده ، بذار فک کنه برات مهم نیس ، حرفی میزنه حتما لزومی نداره همون موقع جوابشو بدی ،
ممکنه شوهر شما ذاتن یک چنین خصوصیت هایی داشته باشه اما مطمئن باش با رفتار تو همه چیز تغییر میکنه ، رفتارتو تغییر بده باهاش اما در جهت مثبت نه بی محلی ، سعی کن درکش کنی کمتر به پرو پاش بپیچی مردا ازین کار متنفرن ، عصبی میشن ،
اول رو خودت کار کن مطالعتو بیشتر کن ، راههای مختلفو امتحان کن ، اگر جواب نداد باید به روانشناس یا پزشک رجوع کنین مخصوصا همسرت
ممنونم از راهنمایی هاتون.رابطمون اصلا صمیمی نیست.من جرات نمی کنم زیاد همه چیزو بهش بگم میترسم ناراحت بشه و دعوا کن بیشتر چیزا رو بهش نمیگم و البته دروغم بعضی وقتا بهش میگم البته همش از روی ترس.ولی سعی میکنم همون طوری که گفتید رفتارمو باهاش تغییر بدم امیدوارم نتیجه بگیرم .دوست ندارم زندگیم داغون بشه.دوست دارم اونم خیلی هوامو داشته باشه و باهام مهربون باشه همیشه.