سلام ادم سر به زیر و مودبی هست هر کی از مذهب یه دیدی داره از دید من همین که سر به زیر هست یعنی مذهبی . هر دو مون از لحاظ مذهبی بودن در یه سطحیم.
2-مهندسی گرفته
3-خیلی کینه ای هست لجباز نیست میگه واسم مهم نیست که چی بگی.منظقی حرف میرنه ولی در عمل اینجوری نیست
4-نه زیاد اهل تفریح و بگو بخند نیست ورزش نمیره
5-خیلی دیر عصبانی میشه اون موقع که نامزد بودیم مثل نامزد نبودیم حتی هدیه هم برام نمیخرید گفت خونوادم گفتن اکه براش هدیه بخری توقعش میره بالا از لحاظ عاطفی خنثی بوده ولی همیشه میگه درسته اینجوری نشون نمیدم ولی خیلی دوست دارم
مشکل من نداشتن رابطه ی جنسی نیست چون دیگه منم سرد شدم مشکل من وابستگی شدیدش به خانوادشه جوری که حتی چیزی میخوریم میگه برا اونا ببریم در حالیکه از لحاظ مالی مشکلی ندارن و با این وجود شوهرم کوچکترین وسیله ی خونه رو واسشون خریده مثلا از شنبه تا چهارشنبه خونه ی باباش بوده پنجشنبه و جمعه من گفتم منو ببر یه پارک دیگه نتونست بره خونه ی باباش میگفت چیه همش میوفتی دنبال من ,من کارای مهمی دارم خلاصه دیشب نمیدونست چه جوری روز بشه تا بره خونه ی باباش دیروزم که نرفت خواهرش سریع زنگ زد و بهش حرف زد که چرا نیومده نمیتونم ازش جدا بشم چون موقعیتشو ندارم که جدا بشم وگرنه اقدام میکردم

علاقه مندی ها (Bookmarks)