سلام.هیچکس منکر تاثیرمنفی یک فرد معتاد براعضا خانوادش نیست یعنی درحقیقت اوناروهم بیمارمیکنه تاجایی که درخارج وداخل کشور انجمن هایی متشکل از افرادخانواده معتاد تشکیل میشه تا مهارتهای رفتار با افراد معتاد وکاهش اثرات منفی اون برسایراعضا خانواده آموزش داده بشه و یک همدلی والتیامی بین اعضا این خانواده هاباشد.اماخواهرعزیز فراموش نکن یک فرد معتاد،بیمارهست وکینه ونفرت داشتن ازش دردی رو دوا نمیکنه.او خودش در گذشته قربانی شرایطی بوده والان کارش به جایی رسیده که اعتیاد"محور رفتارهاش "قرارگرفته...این خیلی خوبه که یک تصویرسالم از زندگی برمبنای محبت چندطرفه در ذهنت هست این یک نشانه قابل تحسین برای شماست همچنین داشتن تحصیلات دانشگاهی.من ازپستت اینطوربرداشت کردم که پدرت به تریاک اعتیاد داردوبازم جای شکر داره که به مواد سنتی اعتیاد داره...محکوم کردن با تائید نکردن یک تفاوت اساسی داره در محکوم کردن عنصری اراحساس وتنفر وعدم درک نهفته است ومحکومگربه روح خودش آسیب میزنه ولی درتائیدنکردن عنصری ازعقلانیت نهفته است وفرد دیدگاهی حل المسائلی درحد شرایط موجود وتوان خود دارد.بدون اینکه اشتباهات دیگران راتاییدکند آنها رادرک میکند...من اهل شعاروتلقین نیستم درمورداعتیادمطالعات آکادمیک داشته ام وبامعتادین مصاحبه حضوری...توبه هیچ وجه محکوم شرایط زندگیت نیستی ونیازبه ایمان قوی داری تاشرایط برتو غلبه نکند بسیار اتفاق افتاده کسانی درشرایط بدترازتو مدارج قوی راطی کرده اند چاقو میبردولی اگه خدا نخواهد لزوما نمیبرد مانند چاقویی که سه باربرگلوی حضرت اسماعیل (ع)کشیده شد...به نظرم درجستجوی مهارتهای خانواده افرادمعتاد باش درتغییرمسیر آیندت موثراست اگه مایل بودی دراین زمینه دریک پست راهنمایت میکنم ولی اگه بهم اعلام کردی یه مقدار طول میکشه تا اون پست رو برات بذارم.موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)