من به شخصه اصلا با نظراتت موافق نیستم. اصلا.
این خانوم هنوز هیچ تعهدی به هیچکدوم نداره. الان در مرحله ی انتخابه.
هیچ مردی حق نداره همزمان بره خواستگاری دو نفر. ولی برای هر دختری ممکنه دو نفر همزمان ازش خواستگاری کنن. این عذاب وجدان داره؟
ضمنا حالا برای فکر کردن به آینده مشترکشون خیلی زوده. هرکسی هم قبل از جواب قطعی و رسمی طرف مقابل بخواد آرزوهاشو با اون طرف بسازه کار اشتباهی میکنه. در مرحله انتخاب باید کاملا عاقلانه و فقط با سنجش میزان نزدیکی خواستگار به معیار ها تصمیم گرفت.هروقت هر دو طرف بله گفتن و همه چی قطعی شد بعد تازه باید برن آیندشونو با هم بسازن.
خواستگاری رو به تعویق انداختن به نظرت خیلی عادلانه است؟ طرف بره مثلا سه ماه علاف بشه بعد یهو بش بگی ببخشیدا من به یکی دیگه جواب بله دادم. این خیلی خوبه به نظرت؟
بیرون رفتن؟؟؟؟ مگه قراره ایشون الان هی با هر دو بره بیرون؟؟من هم اینو تایید نمیکنم. ببینید ایشون شناخت کافی رو از هر دو داره. قبلا هم گفتم در مورد رجحان بین درونگرایی و برونگرایی طرف مقابل ایشون باید تصمیم خودشون رو بگیرن. هر نوع شخصیتی رو که ترجیح میدن به شناخت بیشتر ادامه بدن و مورد دیگه رو رد کنن.
علاف نگه داشتن جوون مردم به نظر من اصلا درست نیست. یکی علافت باشه و تو با یکی دیگه بری بیرون و بشناسیش؟؟؟ این دقیقا رزرو کردنه. و غلط و خودخواهانه.
اینکه میگم چه لزومی داره اون دو آقا بدونن که همزمان رقیب هم هستند بخاطر اینه که واقعا لزومی نداره. شما به تاثیر این کار روی اون دو آقا فکر کنید یکم لطفا.به تاثیرش در زندگی آینده خود این خانم هم یکم فکر کنید لطفا.
به نظر من کار اشتباهی نیست.
- - - Updated - - -
ضمنا در مورد چیزی که در مورد احساسات دیروز من عنوان کردی باید بگم من همون دیروز توی اوج احساساتم هم مطمئن بودم احساساتم منطقی نیست.
منکر وجود احساس نیستم. اما انتخاب باید عقلانی باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)