سلام و با تشکر خدمت شما دوستان و کارشناسان محترم . نظراتمو در اینجا جمع بندی میکنم . جواب های شما رو هم می خونم . و امیدوارم بعد این راه رو خودم با کمک خداوند تبارک و تعالی بپیمایم. 1- در مورد تایپیکی که اقای shapoor دادن . من تو این ها می دیدم که اغلب دخترها ضرر می بینن . به نظر شما اینجور نیست؟ 2- خب حالا من که تا حالا پاک بودم بعد از این هم پاک بمونم . چه تضمینی هست که یک همسر خوب نصیبم بشه؟ همسر خوب کجاست که اونو پیدا کنم؟ 3 - از کجا بدونم همسر ایندم پاک بوده . شاید یه دختری خودشو خوب و پاک نشون بده . اینجوری سر من بی کلاه نمی مونه ؟ 4- بعضی از پسرا حالشونو می کنم بعد توبه می کنن . اونا نباید با من هیچ فرقی داشته باشن؟ 5 - ایا واقعا خدا داره با عدالت دنیا رو می چرخونه . یعنی اگه هر کی بد کنه بد می بینه . پس چرا این همه در روز در جنگ ها کشته می شن و هیچ اتفاقی برای مصببینشون نمی یوفته؟ 6 - در چه سنی می تونم دنبال همسر ایندم بیفتم .( بعد از اتمام تحصیلات یا بعد از گرفتن کار)؟ 7- شما در شهر بزرگی زندگی می کنین ( تهران) چه طور تونستین همسر مورد علاقه تون رو پیدا کنین و از گذشتش مطمئن بشین ( من چه طور می تونم) ؟ 8 - من تو استان گیلان زندگی می کنم . شما می تونین اسم چند نفر از روانپزشکان خوب اینجا ( اگر می شناسید؟) به من بگید ؟ از شما و از دیگر دوستان به خاطر راهنمایی های مهم تون ممنونم.