بازم ممنون بابت وقتی که برای تاپیک من گذاشتید. آقا محمد من حسرت جلف بودن دیگران را نمی خورم چون تو خانواده ای بزرگ شدم که چیزی رو برامون تحمیل نکردن اگر متین لباس پوشیدم یا آرایش زیادی نمی کنم به خواسته خودمه نه از روی اجبار پس اینجا نمی تونه حسرتی وجود داشته باشه. من با پوشش دیگرون کاری ندارم چون این سلیقه و بسته به اعتقادات فردی داره. ولی بعضی شما آقا پسرا همیشه دم از این می زنید که دختر باید متین باشه و... ولی در انتخاب همسر کسی رو انتخاب می کنید که برعکس این معیارهاست . همه ما آدما ظاهربین شدیم. من حتی حسرت زندگی افراد رو نمی خورم ولی این واقعیت داره که همه دوستای دبیرستانیم و دانشگاهیم که الان رابطه دارم همشون ازدواج کردن حتی وقتی مراسمی میشه همه در مورد همسر و زندگیشون حرف می زنن ولی من چی؟ باید فقط به حرفاشون گوش کنم و بعضی وقتا تایید کنم واسم خیلی سخته بخدا. شاید پسرید نتونین درکم کنید چه عذاب آوره که خدا هم گلچین می کنه و فرق می زاره بین بنده هاش. از طرفی اینا به کنار منم دلم می خواد زندگی داشته باشم و صاحب بچه شم اینا مگه خواسته زیادی که از خدا دارم؟؟؟؟ راستی من کارشناسی ارشد آزاد قبول شدم نمی دونم برم بخونم یا نه رشته ای که می خواستمه. میشه راهنماییم کنید؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)