از همه دوستهایی که نظر میدن و کمک میکنن بی نهایت ممنون و سپاسگذارم!!
لطف میکنید بهم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط paradise92 نمایش پست ها
سلام دوست عزیز. به نظر من شما تمام خصوصیات مثبت این خانم که به قول خودتون زیاد هم هست رو گذاشتین یه طرف و رابطه اش با یه آقایی که الان خودش هم میگه پشیمونه یه طرف قرار دادین. یعنی اگه کسی همه خوبیها رو داشته باشه و فقط یه خطا تو زندگیش کرده باشه باید تا اخر عمر به خاطر این اشتباه تقاص پس بده؟ به نظر من کسی که الان باید نگران باشه ایشون هستن نه شما. چون ایشون یه دفعه با احساساتشون بازی شده و دو سال از عمرشون هدر رفته. این که چرا دو سال طول کشیده شاید به خاطر امیدیه که به اصلاح رابطه شون داشتن یا هر بار که میخواستن تموم کنن اون اقا با عذر خواهی پشیمونشون میکرده. اینا همش حدسه و شما هم میتونید اینا رو در نظر بگیرید به جای فکرهای منفی. البته شما میتونید اینو نشونه مثبتی بدونید چون اگر این خانم میخواستن شما رو فریب بدن میتونستن اصلا چیزی در این مورد نگن و شما هم هیچ وقت مطلع نمیشدید. پس این خودافشایی شون رو به فال نیک بگیرید. هر چه زودتر تکلیف خودتون رو روشن کنید و نذارید این خانم بیشتر از عذاب ببینه. موفق باشید.
آره همینطوره!
بعد یه نکته دیگه هست! اینکه من خیلی آدم خودخواهی نیستم!
با توجه به به شرایط به خوبی میدونم اگه بی دلیل و به خاطر گناهی که انجام نشده بخوام رابطه رو تموم کنم بدون شک ضربه بزرگه میبینه اون دختر! و من به هیچ وجه نمیخوام این اتفاق بیفته!
اون یه بار همه تلاششو کرده ولی نتیجه ندیده! اگه این بار هم یه شکست بخوره میتونه براش خیلی گرون تموم شه! و به مراتب بدتر از دفعه قبل!
چون اون الان به گفته خودش توی اوج آرامش زندگی میکنه! چیزی که من دارم میبینم به عینه توی رفتاراش! دوست ندارم آرامشی که داره بهم بخوره!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
مگه می شه یه چیزی تمام بشه و هیچ اثری ازش توی زندگی من نباشه؟
اگر اینطور بود که من هنوز همون نوزاد یک روزه بودم.
همونطور که جسم ما در اثر حوادث و تجربیات و مراقبتها و بی دقتی ها و گذر عمر و ... رشد می کنه و تغییر می کنه
روحمون هم با آموزشها و تجربه ها و اتفاقات خوب و بد زندگیمون تغییر می کنه. شخصیتمون شکل می گیره.
من امروز یک نوزاد یک روزه نیست. آدمیه که سالها تجربه و خاطره و حادثه خوب و بد پشت سرش داره و همه اونهاست که من را می سازه.

چطور می گید گذشت مهم نیست و گذشته تمام شده !!

گذشته خیلی مهمه و کسی هم که قرار نزدیکترین فرد به من توی زندگیم باشه و همراه و محرم بقیه مسیر زندگیم
مسلما باید بدونه من کی هستم.
من کی هستم؟ مجموعه ای از آنچه بر من گذشته.

کسی که گذشته خودش را در مسائل این چنینی مخفی می کنه عدم صداقت داشته.
حق امیر هست که بدونه.

اما مساله نگاهی هست که امیر باید به این موضوع داشته باشه. نگاهی بالغانه تر و پخته تر.
من از دید خودم در پستهای قبل گفتم که بهتره چه نگاهی به موضوع داشته باشه.
علت رابطه را پیدا کنه.
علت رفتارهای این خانم را.
اثرش را روی این خانم.
نه این که مدام با خودش کلنجار بره که چند بار بهش گفته دوستش داره؟ چند بار با هم نهار خوردن!
دقیقا درست میگی! مشکل نگاهه است!