she عزیزم ، من فکر میکنم یکم در برابر حرفای همسرت عکس العمل سریع نشون میدی ، مثلا وقتی که میگه خواهرم زنگ زده و ما صبح بریم بهتره ....
مردا از این که سوال و جواب بشن خیلی بدشون میاد ، از اینکه خانمشون مرتب بگه چرا ؟ به چه دلیل ؟.... خیلی دوست دارن که وقتی یک حرفی میزنن به حرفشون اعتماد کنی که اونی که اونا میگن بهتره ...
وقتی فکر کنن که داری با سوال و جواب قدرتشون رو زیر سوال میبری ، زود باهات مخالفت میکنه یا یک حرفی میزنه تا محکومت کنه ، که مثلا تو فکرت در مورد خواهر من خرابه و ....
به نظرم این جور مواقع که میخوای باهاش مخالفت کنی ،( یعنی نظر مخالفی داری ) اول تاییدش کن ... بزار خیالش راحت شه که حرفش قابل اعتماده ... بعد از یک ربع یا یک ساعت بعدش ، فکرات رو بکن که چه جوری نظرش رو عوض کنی که اون هم ناراحت نشه ، یک جوری که اصلا مهم نیست که با خواهرش میرید یا کس دیگه ای ، یک بهونه دیگه ای جور کن
پیش خودت هم نگی که مگه من همش باید فکر کنم که چطوری اون ناراحت نشه و اینا ... اینا همش یک تمرین برای خودته که هم یکم صبور باشی و هم شوهرت رو بیشتر بشناسی ، و هم حرفی نزنی که مشکلی پیش بیاد و به هر دوتون بر بخوره ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)