آقا سجاد دست از این رفتارهای نابالغانه و توجه به راهنمایهای غیر حرفه ای بردار .
شما رفتی خواستگاری پاسخ منفی شنیدی ، با روشی کاملاً غلط جلوی راه او سبز شدی و حرف زدی باز هم جواب منفی شنیدی . پیامک دادی و یک طرفه برای خودت نشانه گذاشتی و او جواب نداد و ذهن خوانی می کنی .
پسر خوب اگر اون دختر از ما راهنمایی می گرفت می گفتیم وقتی نظرت منفی هست محل نگذار و پیامک ها را جواب نده و جلوی وسوسه ات حتی برای جواب تند دادن را بگیر و اون دختر دقیقاً داره کاری را میکنه که اگر از ما راهنمایی می گرفت که با یک خواستگار سمج که ردش کردم چکار کنم می گفتیم انجام بدهدد . آنوقت شما می گویی گفتم اگر جواب ندهی یعنی منتظر بمانم ... !!!!
بدان که او آنقدر در جواب رد و منفی مصمم هست که چه بسا پیامک های شما را ناخوانده حذف کرده باشد . این راهکاری هست که ما در مشاوره ها به افرادی که رابطه ای با کسی قطع کرده اند و او پیامک می دهد را می دهیم .
شما از کجا مطمئنی ایشون پیامک های شما را نخوانده حذف نکرده باشد که برای خودت چنین برداشت کرده ای که معنی جواب ندادنش یعنی منتظر بمانی .....؟!!!!
بهتره به جای این کارها از تمرکز روی ایشان دست برداری و به زندگی عادی برگردی و مدتی بعد اگر باز هم خواهان بودی همچنان از طریق خانواده برو جلو . اگر کسی را قلباً می خواهی باید با رفتار منطقی او را جلب نظر کنی که رفتار منطقی هم خواستگاری های مکرر هست . اگر چه نظر شخصی من این است که بهتره بر احساس خود غلبه کرده و دست بردارید چون اصرار زیاد تنفر در پی دارد .
جناب adelm راهنماییهای شما به سجاد دامن زدن به ذهنیات و احساسات ایشان هست و از نظر مشاوره و تخصصی مورد تایید نیست و بیشتر رفتارهای کوچه بازاری بین دختر و پسران و ذهن خوانی های غیر واقع بینانه را تشویق می کند .
لطفاً پستهای مدیر همدردی و کارشناسان را در موارد مشابه و در دیگر تاپیکهای جناب سجاد را مطالعه کنید تا دستتان بیاد که همگرا با روند مشاوره ای در همدردی چگونه اینگونه دوستان را راهنمایی دهید

علاقه مندی ها (Bookmarks)