وقتی این مطلب رو میخوندم واقعا دلم نیومد در چنین سایتی با عنوان همدردی در حد بظاعت خودم نکاتی چند رو به دوستان خوبم یاد آور نشوم!
"کاش آقایون هم این مطالب رو بخونن تا شناختشون از خانمها بیشتر و بیشتر بشه و بدونند که تنها و تنها اهمیت به غرایز جنسی و لذت یکسویه چه بالاهایی بر سر احساسات دختران معصوم میارن و چگونه گلهای شاداب و با طراوت رو پژمرده می کنند و عشق و محبت یه انسان پاک رو به خودشون پایمال و لگدکوب میکنند."
شاید باشند خانم هایی که روابطی از این دست رو تجربه کرده باشن و سرخورده بشن.
اما مینا جان دوست عزیز به جای اینکه عجولانه و بدون تحقیق و شناخت کافی از طرف مقابلت ازدواج کنی این تجربه هر چند تلخ رو که برای بدست آوردنش قیمتی گزاف پرداخت کردی رو غنیمت بدون و حالا که شناختت از آقایون کمی بالاتر رفته با توجه به اینکه از نظر سنی هم خیلی جوون هستی از این پندی که روزگار بهت داده استفاده مفید بکن و سعی کن در دفعات بدی سنجیده تر رفتار کنی و قبل از انجام هر کاری با مشاور یا روانشناسی مشورت کنی و مطمئن باش که فرصت زیادی برای جبران داری!
اما سخنی با آقایون محترم:
ای کاش آقا پسرها و مردان جامعه ما در تمام روابطشون عاقبت اندیش و آینده نگر هم بودند و تنها به لذتهای زودگذر توجه نمیکردند.سعی میکنم دو دلیل عقلی و منطقی رو اینجا ذکر کنم که شاید در انتخاب مسیر زندگی شما برادر عزیز مفید باشه.
1-عاقبت مردم آزاری و شکستن دل یک انسان دیگه که باعث میشه تا مدتها لبخندو از لبان اون محو کنه در ازای دو روز لذت مادی و جنسی چندان عاقلانه نیست.
یادتون باشه که قانون طبیعت هیچگاه تغییر نمیکنه . مطمئنا همه ما با یکی از قوانین مهم کائنات که دانشمند بزرگ نیوتن به دنیا معرفی کرده آشنا هستیم " به هر چیزی هر مقدار نیرو وارد شود به همان میزان نیرو در جهت مخالف نیرو وارد میشود."
چیزی که ما در دین اسلام عواقب و آثار گناه می نامیم که آه و نفرین مظلوم یکی از عظیم ترین مجازات ها رو به همراه داره.
هر انسانی مسئول اعمال و کردار خود هست و قطعا هر عملی عکس العملی دارد!
امام حسین (ع) می فرماید: اگر دین ندارید آزاده باشید!
2-جوانمردی و انصاف از این نوع کامجویی های یک طرفه به دور است و دلیل بعدی که هر انسان عاقلی چه مرد چه زن رو از ظلم و تعدی به انسان دیگر باز میدارد فطرت و وجدان ماست.
انسان همواره سعی در متعالی کردن روح و شخصیت خود دارد. همگی بر این باور هستیم که انسانهای شایسته با روح بزرگ و دانش والا همیشه مورد احترام عام و خاص هستند. چطور میتوان فقط به دنبال مطامع مادی و هوسبازی های پست بود و در عین حال شخصیتی والا و محترم داشت؟!!!"
دوستان عزیز حتما همه ما در بین دوستان و آشنایان از عاقبت کار انسانهای سودجویی که گمان میکردند از هوش و فراست زیادی برخوردارند و دست روزگار هرگز گریبان آنها رو نخواهد گرفت ماجراهای عبرت آموز و شنیدنی را دیدیم یا شنیدیم و یا خودمان هم تجربه کرده ایم که ازتون میخوام به همون استنادات ذهنی خودتون مراجعه کنید و امیدوارم توفیق اینو داشته باشیم که همیشه خدا رو ناظر بر اعمالتون بدونیم!"

علاقه مندی ها (Bookmarks)