سلام
تشکر از توضیحات کاملی که دادید .
راه حلهایی که فعلا به نظر من می رسد:
1)مطالعات خود و همسرتان را افزایش دهید. برای مثال با هم یک کتاب روانشناسی در مورد خصوصیات زنان و مردان بخوانید و با هم به تبادل نظر بنشینید.
2)من فکر می کنم خانم شما خیلی در اجتماع نیست.درست است؟
اگر اینگونه است تدبیری بفرمایید تا در جوامعی که خانم های تحصیل کرده و اهل نظر حضور دارند ,شرکت کنند.زیرا انسان به مرور ذهن و افکارش در تبادل نظر با دیگران پخته تر می شود. نظرات خود من قبل از آمدن به این تالار تا الان بسیار فرق کرده و الان خیلی پخته تر شده است.
الان مشکلات را نسبت به قبل خیلی خیلی بهتر درک می کنم. و این را مدیون خواندن مقالات و مسائل این تالار می دانم.
*شاید این راهکار خوبی باشد که خانمتون را نیز با این سایت آشنا کرده تا تجربیات و نگاه به ابعاد گوناگون یک مساله و آشنایی با نظرات متفاوت بتواند درک ایشان را همه جانبه تر کند.
*3)حتما و حتما تا آنجا که می شود رابطه خانوادگی با این خانم و دوستتان نداشته باشید. حتما اتاق کارتان را عوض کنید یا بخشی که در آن مشغولید را تغییر دهید.
4)لطفا لیستی از خصوصیات مثبت خانمتان را تهیه بفرمایید و اگر مقدور است برای ما هم بنویسید.
در ضمن تحصیلات شما و خانمتان در چه سطحی است؟
5)حتما بیشتر با هم به مسافرت های زیارتی و سیاحتی بروید.نفس مسافرت و تفریح انسانها را بیشتر به هم نزدیک می کند.
یک نکته دیگر اینکه انسان کامل وجود ندارد و شما با هر کس دیگری هم ازدواج بکنید بالاخره از یک جنبه ناقص است و فرد کامل تر از آن جنبه را پیدا خواهید کرد.
ازدواج هم به همین دلیل است که زن و شوهر بتوانند نقایص خود را ارتقا بدهند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)