اوووووه زهرا جان ماشاا... چقدر همسرت ویژگیهای خوب داره به عنوان یک مرد!!!!! اینا که گفتی خیلی خیلی خیلی مهمه ها! اصلاً این ویژگی ها مثل گنج می مونه به خدا اگر کسی داشته باشه حالا چه زن باشه چه مرد ولی اینکه تو همسرت این ویژگی ها رو داره خیلی عالی هست. خوب عیبی نداره فعلاً اگر نمیاد حساسش نکن تا بعد یه راهی پیدا بشه.
من که ولت نمی کنم که تا از ویژگی های خوب خودتم برامون ننویسی دست از سرت بر نمیدارم:) یه کم فکر کن حتماً وِیژگی های مثبت زیادی داری.
فکر کنم باز این نیمای بیچاره را گذاشتی توی موقعیت دیو که ازش بترسی! آره؟ ببین این قابل درک هست که ترس داری هم چون تازه ازدواج کردی هم چون اوایل اذیت شدی. هم ترسش طبیعی هست هم اینکه اون اوایل اذیت شدی طبیعی هست به خاطر ساختار بدن دخترا هست اون مسایل تقصیر آقا نیما نبوده همه اش که. قبول داری اینو؟
تو توی ذهنت زهرا جان جای اینکه به ترس به ... فکر کنی به ویژگی های خوب شوهرت فکر کن به اینکه خوش تیپه به اینکه مهربونه، به ... تا توی قلبت نسبت بهش بیشتر احساس محبت کنی و بیشتر بهش علاقه مند بشی، کی میدونه شاید همین الانشم عاشق همدیگه هستین شما دو تا. هر چی بیشتر بهش فکر کنی و بهش محبت کنی این شرایط برات راحت تر میشه، عادی میشه. خوشگل خانم برای یه زن زمین تا آسمون فرق می کنه که حس کنه این مردی که کنارش هست عزیزش هست یا اینکه دشمن جونش هست! یک زن وقتی حس کنه دست کسی که دوستش داره توی دستش هست لذت می بره ولی اگر یه غریبه ای یا یکی که ازش بدش میاد بخواد دستش رو بگیره اصلاً چندشش میشه! سعی کن توی ذهنت برای دوست داشتنش آماده بشی.
بابا اینهمه دخترا پز شوهراشونو می دن، ما به خدا پذیرای پز دادنت هم هستیم یک کم بیشتر از خوبی هاشون بگو برامون، راستی تا حالا به خودش گفتی چه وِیژگی خوبی داره که تو دوست داری؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)