نوشته اصلی توسط
Aram_577
به نام خدا
سلام
قبل از هر حرفی :
قرآن کریم : الَم یَعلَم بانَّ الله یَرَی / آیا نمی دانی که خداوند میبیند!؟
مولای متقیان علی(ع) فرمودند: الحَذَرَ الحَذَرَ فَوالله لَقَد سَتَرَ حتی کانَّهُ قَد غَفَر / هوشیار باشید هوشیار باشید به خدا سوگند همانا (گناه چنان) مخفی و پوشانده شده تا حدی که گویا بخشوده شده است!
قرآن کریم : بل الانسان علی نفسه بصیره ولو القی معاذیره / بلکه انسان به نفس خویش آگاهی دارد هر چند که عذر هایی برای آن القا کند.
در آخر هم از من به شما یادگاری : در اینجور شرایط ببین اگه یک خانمی با قیافه زشت و اخلاق و زبون بد به جای اون آقا بود باز هم همونجوری براش کمک میکردی ؟ اگه نه پس بدون که خلوص کاری در کار نیست و قصدی در ضمیر ناخودآگاهت هست. نزار ریشه بگیره. کلاهت هم طرفش افتاد نرو. اگه آرامش توی زندگیت برگشته تو با ناشکری زمینه ساز مشکلات بعدی نباش! به شوهرت از بالا به پایین نگاه نکن که زمینه ساز این گرایشها برات بشه! بهترین زندگی رو داری قدرش رو بدون.
همین!
.
در پناه حق.
سلام آقای آرام حالتون خوبه؟بهتر هستید؟
آقای آرام نه خوب مشخصه که اینکارا رو نمی کردم .گفتم که ایشون چون خیلی محترم و با شخصیت بود و اون مدتی که من مرخصی بودم خیلی تلاش کرد جای من رو کسی نگیره و به وضوح جای خالی من تو کار احساس شه طوریکه ریس جدید با من قرار داد جدیدی بست که مبلغ بالاتر بود .یعنی منم خواستم محبتشو جبران کنم. ولی باور کنید الان اصلا به طور عجیبی از این ارتباط بدم اومده یعنی حس خوبم از بین رفتش.
آیه هایی که نوشتید خیلی تکان دهنده بودن :(
مرا دوست بدار
اندکی،ولی طولانی
علاقه مندی ها (Bookmarks)