یکم بحث تاپیک منحرف شد ولی بحث خوبی شد که فردا باید بیام سر صبر بخونم شاید در آینده به دردم خورد.
از همه هم که راهنمایی میکنن ممنونم.اون 2 تا تاپیک هم که معرفی شد حتما میخونم.

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
آقای توجیه من خودم تا پایان دوران لیسانس خواستگار راه نمی دادم.اتفاقا خیلی هم خواستگار خوب داشتم ولی دوست داشتم کنکور فوق قبول بشم.
چون درسم واقعا خوب بود.

آقای آسودا دختر خوب بودن برای خوشبختی ضروری است ولی کافی نیست!
شرط های دیگر هم لازمه.که به نظر من خواستن و به دل نشستن طرفین واقعا ضروریه.
شما دوست دارید با یک دختر خوب ازدواج کنید ولی اون شما را هیچ وقت دوست نداشته باشه؟ و تو دلش بگه که ای کاش با شما ازدواج نمی کرده؟
این طوری بدون محبت دوطرفه به نظرتون خوشبخت می شید؟
شما حق دارید با کسی ازدواج کنید که شما را دوست داشته باشه!و او هم حق داره با کسی ازدواج کند که دوستش داشته باشد.(و برعکس)

ببینید هیچ کس کامل نیست. همه کم و بیش نقص هایی داریم و در زندگی مشلات زیادی وجود دارد. اگر طرفین همدیگر را دوست داشته باشند عیب های یکدیگر را کمتر می بینند و مشکلات را راحت تر تحمل می کنند.
اما در غیر این صورت ممکن است سر مسائل جزئی صبرشان لبریز شود و طرفین با هم اصطکاک بیشتری پیدا کنند.
حتی ممکنه اگر دختری شما را دوست نداشته باشه و براتون ارزش قائل نباشه یک خصوصیت معمولی شما را یک عیب بزرگ ببینه.این طوری دوست دارید؟

دنبال دختری باشید که برای شما ارزش بالایی قائل شود.که دوست داشته باشد شما مرد زندگیش باشید.که دوست داشته باشد شما تکیه گاهش باشید.
زندگی تشکیل دهید که در آن زندگی به عنوان مدیر خانواده احترام داشته باشید.
خانم مصباح الهدی شما کاملا درست میگید.باید 2 طرف به دل هم بشینن.
ولی خوب ایشون تا جایی که من میدونم قبلا هم خواستگارها و پیشنهاد های آشنایی رو رد کرده.
نمیخوام بگم من خیلی خوبم و اینا ولی حداقل چیزی که اطرافیانم میگن اینه.البته یه سری نقص ها هم دارم که همیشه سعی میکنم بهتر بشم.
حالا من از کجا بفهمم جوابی که داده دقیقا چه معنی میده؟از کجا بفهمم من به دلش نشستم یا نه.یا در آینده میشینم یا نه.
از کجا بفهمم وقتی شرایطش طوری شد که آمادگی پیدا کرد حاضره به پیشنهاد من فکر کنه یا جوابش به من نه هست.هرچند با اینکه چندبار پیشنهادم رو مطرح کردم هربار خیلی محترمانه رد کرد.
به قول خانم نوپو شاید 2 سال گذشت و باز جواب نه داد.
ولی مشکل اینجاست من کلا سختگیر هستم و اگه یه نفر با یکی از ویژگی های مدنظر من نخونه حتی حاضر نیستم بهش فکر کنم (یکی از خصوصیات بد من) و همینه که بعد این همه سال این اولین کسیه که میبینم دقیقا همه چیزهایی که میخواستم داره و به دلم هم میشینه.
میترسم اگه از این مورد دست بکشم نتونم کسی رو پیدا کنم.
راستش تو این چند بار صحبت خیلی غرورم رو شکستم و یکی دو جا زیادی احساساتی شدم و حرفهایی زدم که نباید میزدم.چون اولین بار بود که با یه خانم در باره این مسائل صحبت میکردم بی تجربگی کردم.