نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan_hamdardi نمایش پست ها
دو جلسه خیلی کمه و اصلاً برای شناخت کافی نیست! (چند تا بچه که از یک پدر و مادر هستند اخلاق و رفتار و شخصیت متفاوت دارند پس شناخت پسرعموی شما فقط در حد بااصالت بودن خانواده ایشان هست و نه بیشتر و ربطی به مناسب بودن شما برای همدیگر ندارد)

تا آنجا که میتوانید تعداد جلسات را زیاد کن (به فشار خانوادهها اصلاً توجهی نکن و بدون شناخت برای زندگی مشترکت تصمیم نگیر!) حتی میتونید با اطلاع خانواده ایشان در پارک و کافی شاپ قرار بگذاری و با ایشان بیشتر آشنا بشی! و سئوال بپرسی و به سئوالات ایشان جواب بدهی!

یک سئوال دیگه : شما چند سال دارید؟
من 30 و دخترخانوم سه سال از من کوچیکترن
راستش بیشتر همین که در اصول و سبک زندگی نگاه مشترک داریم برام کافیه
خیلی چیزها فقط موقع زندگی زیر یک سقف معلوم میشه
با استفاده از مطالبی که تو این سایت و جاهای دیگه دیدم سوالات و صحبت های مفصلی بینمون رد و بدل شد تو این دو جلسه
فکر میکنم اشتراکات اصلیمون 70 - 80 درصد هست حداقل.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
به نظر من ممکنه طرف مقابل را برای جواب مثبت تو رودرواسی بندازید.و اینکه شاید بعدا خودتون جوابتون منفی شه ولی چون این کار را انجام دادین آنها جواب مثبت قطعی از شما تلقی می کنند و بعد شما تو رودرواسی گیر می کنی. احتمالات را باید در نظر گرفت. برای بله برون هدیه بخرید.اینجا مناسب است.جواب هم 99% قطعی است.و محبت را زیاد می کند.
پاسختون جناب مصباح الهدی کاملا منطقیه
اما خب فانتزی ذهن من این بود که وقتی برای اولین بار خانوم میاد خونمون با یک هدیه تو خاطرش موندگار بشه اون روز
اما خب همین کارو میکنیم که مثل یک مهمونی بیایند و پذیرایی کنیم و بروند
راستی معمولاً این رسم وجود داره که دختر و خانوادش بیایند خونه پسر؟