سلام جناب بی وفا
کاش اسمتون را عوض کنید.آخه چرا بی وفا؟؟؟
ان شالله که همیشه روی عشق و محبتی که به همسرتون دارین؛وفادار بمونید و این وفاداری را به خوبی ابراز کنید.
ببینید من خودم یه دختر مجردم.اولین نیازی که برای من در مورد ازدواج هست؛این هست که همسرم بهم محبت کنه!یعنی اگر ازدواج کنم و ببینم اون محبت و عاطفه ای که باید از همسرم دریافت نمی کنم؛از ازدواج باهاش کاملا پشیمون می شم!!!(جدی می گم!)
اون موقع فکر می کنم که من که داشتم مثل آدم زندگی می کردم.داشتم مثل آدم درس می خوندم.پس چرا برای خودم یه مسئولیت بزرگ به نام ازدواج درست کردم.قبلا راحت تر بودم که.قبلا که بهتر می تونستم به درس و اهدافم برسم....
بعد احتمالا اون موقع پیش خودم فکر می کنم ؛حالا که کار از کار گذشته و راهی برای بازگشت نیست تا با یه آدم باعاطفه ازدواج کنم؛سعی می کردم که به یه طریقی همسرم را تغییر بدم.شاید هم بهانه گیر می شدم و اگر اهل مطالعه و... نبودم شاید روش های غلطی را هم در پیش می گرفتم.و کار را هم خراب تر می کردم...
به عنوان یک دختر این قدر نیاز عاطفی و ابراز محبت برای من مهمه که بعضی از خواستگارام را فقط به این دلیل که عاطفی نیستن رد می کنم!شاید باورتون نشه ولی نیاز عاطفی در خانم ها اولویته.حتی مسائل جنسیشون را هم تحت تاثیر قرار می ده!
به نظرم شما انسان عاطفی هستین.اما در ابراز این عواطف مشکل دارین.
خب بهترین راهکار اینه که در این زمینه مطالعه کنید.
حتی شاید به نظرتون خنده دار باشه ولی به نظرم فیلم هندی هم زیاد نگاه کنیدتا این ابراز عواطف براتون عادی بشه.
اول از کم شروع کنید.بعد یواش یواش زیادش کنید.البته نه تا این حد که خانمتون بگه از دست ابراز احساسات شما خسته شده ها!
سعی در ابتکار و تنوع در نحوه ابراز محبتتون هم داشته باشین
با آرزوی موفقیت برای شما
- - - Updated - - -
این تاپیک ها را هم پیشنهاد می کنم که مطالعه بفرمایید:
روزی فقط 5 دقیقه
" خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم"
خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم (2)

تا این ابراز عواطف براتون عادی بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)