آهان دقیقا همینه دیگه! برو از خونه بیرون... تا وقتی آدم تو خونه بمونه همینه!
در و دیوار و وسایل که همیشه همینن و سوژه ای ندارن! برو کلاس ورزش...یا کلاس رقص... خیلی تو حس و حال آدم تاثیر دارن.
فضای یکنواخت خونه از صبح تا شب آدم رو کسل می کنه...
وقتی یه مدت خونه نشین باشی اولش بیرون زدن سخته...اما همینکه بری کلاسی چیزی می بینی که چقدر حال و هوات عوض میشه...
من هم همینطورم...مامانم خیلی آدم آرومیه و من هم این اخلاق رو ازش به ارث بردم! اما خب تو این مدته خیلی رو خودم کار کردم... البته این تغییرات یواش یواش صورت می گیرن...یه روزه و با خوندن مثلا یه پست متحول نمیشه آدم...ولی ارتباطات من امروز نسبت به 3 سال پیش که ازدواج کردم خیلی بهتر شده...
سعی کن برای پر انرژی تر شدنت تلاش کنی...چیزی که تازگی یاد گرفتم تلاش مشهود هستش! یعنی جوری تلاش کن که شوهرت بفهمه... اینجوری وابسته به نتیجه نیستسو شوهرت می فهمه به خاطر اون و اینکه دوسش داری، داری تلاش خودت رو می کنی...
باز هم میگم این ساکت بودن و آروم بودن (که البته در جای خودش می تونه خوب هم باشه) ریشه در خیلی مسائل داره. تربیت و فضای بزرگ شدن آدم خیلی موثره و اون دیگه چیزیه که کاریش نمیشه کرد...اما شرایط زندگی آدم هم خیلی موثره...من وقتایی که خونه نشین بودم خیلی آروم تر بودم ولی از وقتی سر کار رفتم واقعا تغییرم محسوس بوده...
در ضمن یه چیزو فراموش نکن... هر چند خوبه آدم پر انرژی و شر و شور باشه...اما آرامش ذاتی چیزیه که این روزا خیلی کمیاب و با ارزشه... (اعتماد بنفست رو حفظ کن)
به نظر من اینکه آدم ذاتا آروم باشه و بخواد مهارت اکتیو بودن رو اکتساب کنه خیلی شدنی تر و راحت تر از بر عکسش هست (آدم نا آرام و پر تکاپویی که میخواد به آرامش برسه)
اگر هم امکان بیرون رفتن نداری تو خونه یه جورایی خودت رو سر گرم کن... یه وبلاگه که من یه وقتایی بهش سر میزنم... وبلاگ آشپزی...انرژی خوبی بهمم میده!
hanichef.blogfa.com
آشپزی به من خیلی انرژی میده...
آهان اینو هم بگم... ( کی گفته من کم حرفم؟؟؟؟؟ هان؟؟؟ آخه خودم اینو حال رو تجربه کردم برای همین اشتیاق به گفتن دارم!)
وراج بودن با اکتیو بودن یکی نیست...
سعی کن جسمت فعال باشه... خود به خود ذهن و زبانت هم فعال میشه...
تو خونه برای تفریح با شوهرت برنامه ریزی کن...
فیلم بگیر
ساندویچ درست کن برید بیرون
به خودت برس
ورزش کن
آشپزی کن
اگه به زبان یا کار دیگه ای علاقه داری برو دنبالش
با دوستات ارتباط داشته باش
اگه کار هنری دوست داری انجام بده
بگرد و علاقمندی های همسرت رو پیدا کن و اگه میشه با هم فعالیت مشترک انجام بدین
مردا خیلی هاشون از بازی کامپیوتری (Game) خوششون میاد... یه بازی رو با هم مشترکا بازی کنید...شوخی کنید...کل بندازید...
به شوهرت نشون بده زندگیتونو دوست دارید و داری براش تلاش می کنی...
یه وقتایی که فضا صمیمی هست باهاش درد دل کن و ببین اون چه فضایی دوست داره...
موفق باشی...

علاقه مندی ها (Bookmarks)