نوشته اصلی توسط
toojih
سعید جان، شما تازه عضو سایت شدین. نمیدونم قبلا هم این سایت رو پیگیری میکردی یا نه.
خیر.من قبلا عضو بودم به دلایلی اکانت قبلی رو از دسترس خارج کردم و این اکانت تازه باز کردم!
نوشته خانم فرشته اردیبهشت نیاز به نقد نداره. اگه نوشته های
دیگه ایشون رو خونده باشی و باهاشون اشنا شده باشی بهشون انتقاد نمیکنی.
قطعا هیچ کس ادم کاملی نیست و همه حرفا درست نیست و هر کس نمیتونه توی همه زمینه ها به صورت کامل اطلاعات داشته باشه.و ما نمیتونیم بر اساس سابقه افراد قضاوت کنیم.شاید سابقه گذشته اون ها در مورد مسائل تخصصی تر مثه این نبوده.منظور من شخص خاصی نیست و به صورت کلی گفتم!
نمیخوام بگم کسی درست میگه یا کسی اشتباه. ولی بهرحال بعضی از تفکرات ما متاسفانه یا خوشبختانه قابل تغییر نیست یا اصلن نیازی به تغییرش نیست.
خیر.من با نظر شما موافق نیستم.تفکرات ما زمانی تغییر میکنه یه یقین پیدا کنیم که این تفکرات کاملا غلط بوده.پس نمیشه گفت قابل تغییر نیست بلکه باید گفت امکان تغییر وجود داره.
و این یه نیازه که تفکرات ما به روز باشه چون در مسائلی به این مهمی نیاز است عمیق تر فکر کنیم.
همین ویدیو راسل داره به ما میگه هیچ وقت جهت گیری نکنید بی طرف باشید چون جهت گیری ما رو از رسیدن به حقیقت باز میداره.
فقط باید بپذیریم اینطوری هستیم. هر طوری که حس بهتری داشته باشیم همونطوری درسته!
فکر میکنم توی پست قبلی باران عزیز توضیح دادن که ما نمیتونیم به حس هامون اعتماد کنیم برای یقین به مدارک معتبر تری نیازه چون در حس ها امکان خطا وجود داره
من جزء کسانی هستم که کاملا باهات موافقم ولی اینجا توی این تاپیک خانم یلدا با منطقی شبیه به منطق خانم فرشته اردیبهشت برای اثبات وجود خدا جای حرفهای شما نیست.
خیلی خوشحالم که شما ذهنی کنجکاو و علاقه مندی دارید درسته منم متوجه شدم که حرف های من شاید مناسب این تاپیک نباشه ولی من به وظیفه خود عمل کردم که شاید باعث تفکر بشه.که همین کور سوی امید منو خوشحال میکنه!
پ.ن: با عرض معذرت تنها جهت راهنمایی آقای سعید بود. چون ایشون تاپیک مربوط به خودشون نداشتند
علاقه مندی ها (Bookmarks)