با سلام
من پسری هستم 30 ساله و چند وقتی هست که به یکی از همکارانم که 1 سال و چند ماه از من بزرگترن علاقمند شدم.تا حالا توی شهر که پیش دوستانم میرفتم دختران زیادی رو دیدم که هیچ وقت نگاهی از روی علاقه به هیچکدومشون نکردم.ایشون اولین کسی هستن که من واقعا" به چشم همسری بهشون نگاه کردم.
من خودم دارای شغل متوسطی هستم و درامدم طوریه که میتونم خدا رو شکر خرج یه زندگی ساده رو بدم.ایشون هم درامد نسبتا" خوبی دارن.توی این چند وقته خیلی میرفتم توی دفتر پیششون و واقعا" بهشون علاقه پیدا کردم.
از نظر شخصیتی بسیار مهربان،خوشرو،شاد،اجتماعی، سرحال،خوش اخلاق و مومن هستن.من هم تقریبا" همین حالات رو دارم.چهره ایشون خیلی زیبا نیست و من تا چند روز پیش شک داشتم اما با مطالعاتی که در این سایت و جاهای دیگه داشتم فهمیدم که زیبایی ملاک اصلی ازدواج نیست.از نظر سن هم همینطور و خوندم که تا 2 سال هم هیچ مشکلی وجود نداره.
اما نمیدونم چرا هنوز یه خورده شک دارم.یکی از دوستام بهم گفت که چند وقتی اصلا" دفتر نرو چون اگه بری امکان داره که از نظر احساسی تصمصم بگیری و مشکل بوجود بیاد.گفت تو این مدت بشین و ایشون رو نبین و با عقل و منطق تصمیم لازم رو بگیر.
تو این چند روزه هر کاری هم که کردم نتونستم از ذهنم بیرونش کنم و باز ازش خوشم میاد.
میبخشید که نتونستم درست بنویسم.
میشه لطفا" منو راهنمایی کنید؟
ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)