سلام.من 1.5 ساله عقدم.قبل از عقد هم با شوهرم مشکل زیاد داشتم.اما اونقد خوبی داره که بدیاشو میپوشونه.وقتی خوبه اونقد محبت میکنه که آدم میپرستتش. اما امان از اینکه چیزی برخلاف میلش بشه.بصورت دوره ای دعوا داریم. هرچندماه یکبار دعوای شدید.همیشه هم من باید برم منت کشی و کلی معذرت بخوام حتی اگه حق بامن باشه.تو دعواها فحش میده تهدید به جدایی میکنه.میگه ازم متنفره.
این دفعه آخری با هم خوب خوب خوب بودیم. عاشقانه و شاد اما یهو یه شب بهم زنگ زد و من از مشکلات درسیم گفتم قاطی کرد و از اون شب باز دعوا و دعوا.هی محبت کردم.قربون صدقش رفتم اما جوابم فحش بود.من تا حالا یک کلمه توهین آمیزم در موردش بکار نبردم چون دوسش دارم. توی همه دعواها میگه تو الویتات درس و کارته و بعد من.همش غر میزنی.من تحمل نمیکنم دیگه.میگه تو این 1.5 سال همش بد بودم. کلا 0 و 1 میبینه. الانم که 3 هفتست همش از جدایی میگه و برای اواین بار تو چشام زل زدو گفت ازم متنفره.تازگی بحث مهریه میکنه بامن.میگه اگه خارج بود زودتر طلاق میگرفتم.
الانم بعد از التماسای من گفته آخرین فرصتمه باید برم خودم شنگول شم و اونو به زندگی برگردونم وگرنه طلاق.من چیکار کنم.ازبس بهم حرف بد زده جسمم هم درگیر بیماری شده. چه کنم؟![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)