به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 فروردین 93 [ 20:19]
    سطح
    10
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    41

تشکرشده 22 در 18 پست

Array
    سلام دوستان
    امروز راجب دوست پسر جدیدم یه چیزی فهمیدم که من نسبت به ازدواج کردن بااون کمی ناامید بشم حالم خیلی بد شد نمیدونم چرا عقلم خب یه چیز دیگه میگه مشکلی که هست تقصیر اون نیست ولی کی میتونه این رو درک کنه شما بهم بگید چیکارکنم از چه روشی وشیوه ای استفاده کنم که خانوادم اون دیدی که دارن عوض کنن الان بهتون میگم چه مشکلیه
    نژاد من جزء اقلیتهای بومی ایران هست دوست پسر من هم نژاد من هست لکن نژاد ما طایفه طایفه ای هستن به نوعی دیگر زندگی قبیله ای دارن وهنوز بعضی از سنتها وطرز فکرها در خودشون نگه داشتن خب تو هر نژادی خوب وبد هست مثلا تو ایران ممکنه یه تهرانی از یه اصفهانی خوشش نیاد یا یه تبریزی از یع تهرانی یه شمالی از جنوبی نمیخوام توهین کنم ...........نه نه ...........ولی دارم مثال میزنم که در نژاد وقومیت من به این شکله وتا الان که سالها توشهر زندگی میکنن باز همون طرز فکر 50 سال قبل رو دارن......متاسفانه طایفه من این شکله مثلا به بعضی از قبیله های هم نژاد خودمون تحت هیچ عنوانی زن نمیدیمحتی اگه شرایط پسرخوب باشه یا به غیر نژاد مثل ترک بلوچ یافارسی هم نمیدیم وباید از نزاد خودمون باشه الا اینکه خیلی مورد خاص باشه .............امروز دوست پسرم داشت از اصالت حرف میزد که اصل ونسبشون رو گفت یدفعه دیدم جزء اون طایفه ای هستن که طایفه ما به هیچ عنوان بهشون زن نمیدن وبه قول خودشون مگه طایفه قحطه مگه ازجونمون سیر شدیم .....خیلی ناراحت ونگران شدم موضوع روبه خواهرام گفتم گفتن چی؟؟؟؟؟؟توکه رسم ورسومات مارومیدونی؟؟؟؟؟؟؟ باید ازهمین الان احتمال بهم خوردن خواستگاریتون رو بدی هرچقدر هم خوب باشه ولی میدونی شیوخ ما راضی به این وصلت نمیشن الا اینکه خودت رو به در ودیوار بزنی اصرار وگریه کنی تا قبول کنن
    دوستان بهم بگید من چیکارکنم ؟؟؟؟؟؟بنظرمن انصاف نیست فرهنگشون که به فرهنگ مامیخوره خیلی خانواده خوبی هستن آخه چرا بخاطر اصل ونصب باید بترسم که راضی نشن؟؟؟بنظرتون این موضوع رو بهش اطلاع بدم؟؟؟ دوستام میگن نگو چون بهش برمیخوره

- - - Updated - - -

مرسی آقا فرشید من یه زمانی نماز شب میخوندم ولی باز سعی میکنم بهش برگردم پریا جون مرسی ولی الان بااین مشکل بهوجود اومده چیکار کنم؟ برم بهش بگم ؟

- - - Updated - - -

بهش بگم رسم ورسومات اجازه نمیده که به طایفه شما وصلت کنه؟ یا بزارم موقع خواستگاری هرچی بزرگترها بگن؟

- - - Updated - - -

2. کاربر روبرو از پست مفید fati_2013 تشکرکرده است .

farshidnaji (یکشنبه 17 آذر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)