دوست عزیز
قطعا نامزد فعلیتون در اینده به روی شما خواهند اورد و این موضوع معضل بزرگی در زندگی اینده شما خواهد شد هیچ مردی نمی تونه با این جور موضوعها کنار بیاد الان برای اینکه دل شما رو بدست بیارن حرفی نمی زنن.
الان شما باید بگین معیارهاتون چیه؟دوست عزیز این که شما میگید قدش بلنده و دخترها بهش توجه دارن پس من هم دوست دارم مال من باشه و دست من و گرفت از حال رفتم و عاشقانه دوستش دارم و باهاش حس خوبی دارم و دلیلهایی از این دست ماله دوست پسره از دید یک دختره 18 ساله ی خام و بدونه معیار برای تفریح با پسرها !کسی که می خواد ازدواج کنه و دنباله شوهره دلیلهاش اینها نیست.شما الان نه تنها به درد نامزدتون نمی خورید بلکه به درد هیچ مرد دیگه ایی برای ازدواج نمی خورید چون از لحاظ فکری و توانایی زندگی مشترک هیچ کدوم رو ندارید!
این سایت پر از داستانهایی از این دسته می تونید اینده خودتون رو به راحتی پیدا کنید.
شما قبل از هر چیز باید از خودتون شناخت داشته باشید و بدونید چی می خواید و ببینید ایا این چیزی که می خواید درسته یا نه بعد به دنبال شناختو خصوصیات طرف مقابلتون باشید!
پیشنهاد میکنم از دوستان سایت در مورد مواردی که گفتم مشاوره بگیرید نه انتخاب بین یکی از این دو نفر!شما حتما باید پیش یک روانشناس برید!

علاقه مندی ها (Bookmarks)