به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 دی 97 [ 13:04]
    سطح
    42
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 146
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array

Tavajoh

- - - Updated - - -

سلام ...اولا هرگز چیزی را که برای خود نمی پسندید برای دیگران هم نپسندید...تحقیر و تندی با دیگران ولو رفتارشان خطاکارانه بوذه باشد مکافات بدی برایتان خواهد داشت پس این کار را نکنید بلکه همیشه تصویری خوب و انسانی از خود در ذهن دیگران از خود به جای بگذارید که شخصیت شما ارزش بزرگ منشی را دارد.!
    خیلی برام زور داره تنها کسی رو به این خاطر که از من خوشش میاد قبول کنم و تحملش کنم فقط به این دلیل که اون از من خوشش میاد؟ پس چرا من حق نداشتم از کسی خوشم بیاد؟ چرا طرد شدم؟ ، چون عقده شده تو دلم من فقط عاشق یه نفر بودم اونم از نوجوانی و هنوزم نتونستم کامل فراموشش کنم و یکی از آشناها بود و این عقده میجوشه وقتی یادم میفته چطور منو طرد کرد و تحقیرم کرد
    فقط به این خاطر که فهمید من چقدر دوستش داشتم

در ضمن عشق و علاقه دوجنس مخالف امری ذاتی و از مقدرات الهی است . آیا شخص مقابلتان دست خودش بوده و عاشق شما نبود؟ آیا اساسا وقتی کسی دیوانه وار عاشق کسی دیگر است یا بالعکس نسبت به دیگری هیچ حسی ندارد این خداست که مهر را میکارد یا خود انسان تلاشی میکند؟ ..
    ببینید یک لحظه تکبر را کنار بگذارید و به این فکر کنید که آیا شخص مقابل دست خودش بوده که به من علاقه ندارد یا خداوند مهر تو را در دلش نگذاشته است! نتیجه ای که خود من دیر به آن رسیدم این است که وقتی تو با یک نگاه عاشق می شوی جوشش آن عشق از خداست یا از روحیات توست که شاید گاهی الهی نباشد! در هر حال شخص معشوق تقصیر زیادی ندارد که به تو علاقه مند نیست....البته تحقیر و بی ادبی ایشان ناشی از روح کوچک و فاقد ارزش ایشان است که شما بایدعکس آن رفتار کنید تا انتقامت را از شیطان دنیا بگیری و کسی را خشنود کنی که دستش بالای همه دست هاست! اما هیچ وقت عشق زوری از خدا نخواه وگرنه چند سال دیگر این تایپیک را شخصی در مورد شما خواهد گذاشت: به خانمم علی رغم تفاهم کامل روحی اخلاقی و حتی فکری هیچ علاقه ای ندارم!!! از سرگذشت ناخوشایند دیگران درس بگیر و زانوی غم بغل نگیر و قبل از اینکه عقده های روحی تان ناشی از شکست عاطفی در آینده شما را گریبانگیر یک تصمیم احساسی و نادرست و ویرانگر کند خود را بیابید و تحت نظر یک روانکاو درمان گذشته را آغاز کنی....از اینکه عشقتان شما را دلسوزانه نخواست و گرفتارش نشدید خدا را شکر کن و خودت را دوست داشته باش شما لایق انسانی شریف تر و برتر هستید.برایتان بهترین زندگی را آرزومندم!
    ویرایش توسط نیکمرام : دوشنبه 16 دی 92 در ساعت 17:13

2. 4 کاربر از پست مفید نیکمرام تشکرکرده اند .

Elena1994 (دوشنبه 16 دی 92), sanjab (دوشنبه 16 دی 92), shapoor (جمعه 20 دی 92), ستیلا (دوشنبه 16 دی 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)