ابراز علاقه یا خواستگاری دختر از پسر مشکلی نداره و می تونه صورت بگیره اما خب عرفا پسر ها خواستگاری می کنند.
مسئله مهم اینجاست عکس العمل مرد ها در مورد ابزار علاقه یا خواستگاری نسبت به خانم ها خیلی متفاوته. خانم ها اکثرا با معیار های منطقی یا غیر منطقی شون دنبال این هستن که بالاخره یک روزی با یک نفر ازدواج کنند.
ولی اقایان اینطوری نیستند و ممکن هستش به دلایل مختلف (اعم از اقتصادی ، شغلی ، تحصیلی و... ) تن به ازدواج برای یک مدت مشخص یا برای همیشه ندهند. برای همین اگر دختری از پسری خواستگاری یا ابزار علاقه کنه احتمال جواب منفی بیشتر از حالت خواستگاری پسر از دختر است.
مگر اینکه پسر مورد نظر قصد ازدواج یا تشکیل خانواده داشته باشه و کسی هم تو زندگیش نباشه ، اون موقع برای اشنایی بیشتر جواب مثبت میده ( ولی این موارد خب زیاد نیستند.)
-----------------------------------------------
البته قضیه خانم Elena1994 یکم متفاوت هستش از گفته بالا.
اول اینکه شما زیاد در مورد ارتباط تون صحبت نکردید تا اینکه در پست بالا گفتین که شخص مورد علاقه تون همیشه دنبال تون می اومده و شما فکر می کردی اون به شما علاقه زیادی داره و می تونم بهش ابراز علاقه کنم! بعد می فرمایین که اون شخص قصد تماس فیزیکی را داشته و....
خب سوال اینجاست که چطور شما به همچین شخصی می خواستین ابزار علاقه کنین؟ و فراموش کردنش براتون سخته؟
من اولش با توجه به پست اولت فکر کردم که اتباط خیلی کمی با اون اقا داشتین و بهش ابراز علاقه کردین و جواب منفی شنیدین اما بعد از توضیح بیشتر تون ظاهرا ارتباط تون زیاد بوده!
با توجه به توضیحاتت مشخص هستش که فرد مقابل بیشتر دنبال دوستی زود گذر و تماس فیزیکی بوده که با ابراز علاقه شما هم ظاهرا فکر کرده که می تونه به خواستش اش برسه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)