نقل قول نوشته اصلی توسط Assertive Boy نمایش پست ها
جدی 28 سالت هست؟ طرز فکرت بیشتر به یک پسر احساساتی 18 ساله شباهت داره.
شاید هم تو لیاقت اون دختر رو نداشتی؟
پسرای 28 ساله وقتی دختری که بهش فکر میکنن میفهمن با یکی دیگه است چیکار میکنن؟ بشکن میزنن؟؟

حس حسادت و حسرت همیشه هست چه 18 سالگی چه 70 سالگی

عزیز جان خوب خودت دیر رفتی به دختر مورد نظرت پیشنهاد ازدواج دادی.
برای ازدواج هر کسی یه چیزی براش خیلی مهمه. اینکه شما یه سری از شرایطو دارین خیلی عالیه ولی اون خانم عاشق یکی دیگه بوده دیگه.
خوب بعد از چند روز حالت بهتر شده. بدون که اغلب ادما چند باری دلشکسته شدن. دنبال کسی بگرد که کنارش شاد باشی و شادش کنی و با هم بتونین خوب و موفق زندگی کنین و پیشرفت کنین. اون خانمم موفق باشه. دیگه بهش فکر نکن.
وقتی کسی رو واقعا دوست داشته باشی دیگه خیلی به غرور و این چیزا انقدری فکر نمی کنی که ذست و پاتو ببنده. البته این فقط نظر منه.
موفق باشی.
من نمیگم اون دختره کار اشتباهی کرده. خواستگار براش اومده اونم جواب مثبت داده
من حسرت میخورم که چرا بهش نگفتم
من تا حالا دخترای زیادی دیده بودم به خیلی ها هم فکر میکردم ولی بعد یه مدت دیگه اون حس از بین میرفت ولی این یکی رو واقعا واسه ازدواج انتخاب کرده بودم میخواستم همین روزا بهش پیشنهاد بدم

من خودم زیاد به قسمت اعتقادی ندارم
ولی شاید واقعا سرنوشت من با این دختر نبوده

من نمی دونم چرا بعضیا اینقدر با عرض جواب می دن کمکی که نمی کنن هیچ تازه با زخم زبوناشون طرفو ناراحتم می کنن هزار بارم مدیر اومده تذکر داده که اول تاپیک افتای مشاوره رو بخون وقتی می خوای راهنمایی کنی ولی کو گوش شنوا ادعا می کنن که کار سختی نکردی نشستی بیست سال از عمرتو شبانه روز درس خوندی ولی خودشون حال خوندن این یک صفحه افتهای مشاوره که براشون فرستاده شده رو نداشتن

اما شما ناراحت نشو چون بالاخره از لحاظی این نظرات عمومه می تونی بسنجی که مثلا عامه مردم وقتی اینطوری صحبت کنی عکس العملشون و برداشتشون مورد حرفات چی می تونه باشه و چه جوری قضاوت می کنن. پس شاید بتونه کمکتون کنه. ولی کیوان و لرد حامد خیلی خوب راهنمایی کردن خیلی روشون فکر کن. و دیگه اینکه اگر رو زبونت نچرخیده که بگی مطمئن باش مصلحتتون این بوده و قسمتتون نبوده
بعدا حکمتشو می فهمین حتما بعد که انشاالله از داشتن همسر خودتون هزار بار خدا رو شکر کردین
مرسی
من فقط معتقدم که از نظر موقعیتی از اون پسره بالاترم. نمیدونم چرا اینا میگن مغروری و از بالا به بقیه نگاه میکنی

هر کسی از بعضی ها بالاتره و از خیلی ها هم پایین تر. این تو زندگی اجتماعی طبیعیه. نمیدونم چرا بعضی ها ناراحت میشن وقتی میگی از یه عده بالاتری !