به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    قبل از ازدواج باید چشمها را باز کرد و همه احتمالات ممکن را بررسی کرد و همه چیز را دقیق سنجید.
    چه اشکالی داره که ایشون از این مساله آگاه و مطمئن بشه؟ چرا باید فرض را بذاره بر این که مورد نبوده و ایشاله که خیره؟؟؟؟؟
    شیدا جان مرسی از جوابت.

صحبت سر این نیست که سنجیده نشه. مسئله اینه که در هر صورت باید این موضوع با دقت مورد بررسی قرار بگیره. چه طرف 25 سالش باشه، چه 37 یا بیشتر.

اما این قسمت از صحبتت کاملا برای من قابل تامل بود:

یک پسر 25 ساله اهل رابطه آزاد احتمالا یکی دو تا دوست دختر را رد کرده و اومده سراغ ازدواج.
    اما پسر 37 ساله اهل رابطه آزاد اگر وارد وادی دوست دختر شده باشه، دیگه به این بی مسئولیتی و تنوع و ... عادت کرده. ازدواج هم بکنه، بعد از چند ماه برمی گرده به عادتهاش.
    25 ساله راحت وارد ازدواج و زندگی نرمال می شه، در مقایسه با 37 ساله.
    مرسی.

5 ساعت اول گشنگی سخت تره، یا 5 ساعت دومش؟
    اگه امتحانش کرده باشی، می دونی که 5 ساعت اول سخت تره. انسانی که تو 25 سالگی اصولش اونقدر قوی باشن که فکرش سمت روابط بی اساس نره، و اونقدر قوی باشه که بتونه از انرژی جنسیش در جهت درست استفاده کنه (یعنی نه سرکوب، نه ارضاء، بلکه تغییر جهت) یا حداقل بهش دامن نزنه، احتمالش خیلی خیلی زیاده که با افزایش سن، سبک زندگیش رو تغییر نده.

اما نیاز جنسی با نیاز به خوردن یه تفاوت هایی هم داره. چون مسئله صرفا خود نیاز جنسی هم نیست. چیزیکه باعث میشه یه فرد اوائل جوونیش سبک زندگیش رو (در مورد روابط با جنس مخالفش) و نحوه برخورد با نیاز جنسیش رو مشخص کنه، بیشتر از خود نیازها، متاثر از خط مشی فکری اون فرد هست.

انسان یه اصولی رو برای خودش پایه ریزی می کنه. که این اصول حوالی 23 سالگی جوون هستند، بعدش به تدریج پخته تر و عمیق تر می شن. و با توجه به اینکه مهارت های کنترلی هم افزایش پیدا می کنن، پایبندی به اصول، آسون تر می شه.

حرف های بیشتری در این زمینه دارم، اما دلیلی برای نوشتنشون نیست. چون در هر حال، مسئله همونه که اول گفتی. یعنی همه ی اینها باید "بررسی" بشن. و خیلی خیلی خیلی حیاتیه که بررسی بشن. اما صحبت من سر این بود که بخاطر سن، نباید منفی نگر شد.

چون همونطور که دیدی خانوم dosteman و دوستش نشستن توی خونه و دارن احتمالات رو بررسی می کنن (البته اون روز اینطور بود، امیدوارم امروز دیگه اینطور نباشه) من هم از این قبیل کارها انجام دادم. یعنی فرضا گفتم این که سنش اینقدر شده، پس معلوم نیست تا حالا چیکار کرده! یا این خیلی پولداره. اون خیلی موفقه. و با همین فکرها بدون بررسی رد کردم.

صحبت من بیشتر سر اینه که نباید دید منفی داشت. بلکه باید با چشم های باز، و با کمک مشاور، و با کمک خانواده، "بررسی" کرد...

=============================

آقای توجیه، خیالتون راحت باشه، من ماسکی به چهره نداشتم.

در مورد بقیه صحبت هاتون حرفی برای زدن ندارم، چون دیدگاهمون نسبت به زندگی خیلی متفاوته.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

2. 6 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

ayda86 (پنجشنبه 26 دی 92), majid_k (پنجشنبه 26 دی 92), meinoush (پنجشنبه 26 دی 92), sanjab (پنجشنبه 26 دی 92), سارا 2010 (شنبه 28 دی 92), شیدا. (پنجشنبه 26 دی 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)