به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 بهمن 92 [ 17:22]
    سطح
    1
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    0
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

؟؟؟؟من چیکارکنم

سلام من تازه عضو شدم
    خواستم مشکلمو بگم وراه حل بگیرم من ادم احساساتی نیستم وازرو احیساسم تصمیم نمیگیرم، ولی راستش تابستون امسال بایکی دوست شدم البته ب اصرار اون، اولش خیلی ناراضی بودم برخوردام واقعا تندو زننده بود ولی هرچی بود بددهنی نکردم، خیلی مغرورم غرور زیادم.اجازه نمیده ک بخوام کسیو تحویل بگیرم ماباهم دوست شدیم دوستیمون فقط کش مکش بودتاجایی ک من شبا باسردرد میخوابیدم ولی وقتی همو میدیدیم خیلی خوب بودیم باهم من کم کم ازش خوشم اومد ولی تا اون جایی ک خواست دستمو بگیره وببوستم درواقع مجبورم کنه چون من واقعا مخالف بودم وهمیشه سراین موضوع باهم دعوا داشتیم بعد 1 مدت. دیدم ک ازش خوشم میاد ومنم دلم میخواد ازغرورم گذشتم. واجازه داذم من بهش اعتمادداشتم ودارم وخودش میگفت تا خودم نخوام هیچکار ی نداره باهام،اولین کسی بود ک بوسیدمش و پیشش احساس امنیت وارامش میکردم، بعد از1 مدت ک دید روابطمون داره بیشتر میشه وپیچیده تر وابنکه هرروز ازم میخواست ک ببینتم. حتی ازلب پنجره،ولی وقتی زنگ زدنامون بیشتر شدازم خواست ک برم خونشون منم 1 ماه مخالفت ودعوا خلاصه حسابی قاطی بود تااینکه گفت اگرنیای دیگه تمومه منم گفتم باشه تموم چند روزی ارتباط نداشتیم تااینکه من گفتم باشه زده بودم ب سیم اخر من بهش اعتماد داشتم باهم رفتیم اونم خداییش کاری نکرد منم انقد میلرزیدم ازترس ک خودش گفت دیگه ازت نمیخوام بعدچند روزم گفت من سکس میخوتم اگر پایه ای باهات میمونم اگرنه ک من میدونستم لج کرده باهام چون من هزار بارخواستم تموم کنمو اون مخالفت کرد وقتی اسم سکسو آورد منم تموم کردم،ولی اون هردوشب 1 باراس میداد وهی میگفت بیمعفت دیگه ماهمو ندیدیم تا 1 ماه پیش ک با کلی اصرا گفت همو لبینیم ودیروز ک همو دیدیم البت من گفتم دلم تنگ شده واونم سریع خودشو رسوند، انقد ک تعجب کردم ووقتی باهاش دست ندادم کلی ناراحت شد وب زور دستمو گرفت ومحکم گرفت تو دستش،چشماش ودستاش برخلاف زبونش حرف میزنن،اون گفت قبلا ک نباید عاشقش شم نباید تند برم تو دوستی ک اگراینجوری شه تموم میکنه پس چرا روزتولدمو تبریک گفته چرا یادگاریهامو هنو نگه داشته چرادستمو میگیره چرا میخواد ک دوباره بغللم کنه اینا برای چیه؟؟؟ من نمیفهممم رفتارشو درک نمیکنم دیروز گفت دلم تنگ شده گفت هروقت خواستی خطتو. عوض کنی ب اولین کسی ک میدی منم،اون خیلی گیر میدادم ک چی بپوشم چی نپوشم حتی بااینکه تمومه کردیم ب ارایشم دیروز گیر داد بهم گفت شاید هموچ ببینیم باز.، لطفا کمک کنین

2. 2 کاربر از پست مفید اتی تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 04 بهمن 92), khaleghezey (جمعه 04 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)