من فقط چند تا نکته رو خدمت دختر خانم های محترم و مجرد تالار عرض کنم:
1- معیار هاتون منطقی و حد و حدود داشته باشه. یعنی دنبال بهترین و ایده ال نباشید. هیچکس بهترین نیست و گل بی عیب خداست. هر کسی نقاط قوتی داره و در مقابلش نقاط ضعفی هم داره. اگر همینطوری خواستگار هاتون رو بدون بررسی رد کنید و دنبال بهترین باشید ، هیچوقت نمی تونید ازدواج کنید و تا 30 سالگی ممکن هستش مجرد بمونید!! سطح خواستگارتون از خودتون خیلی بالاتر نباشه(خصوصا مالی). چراکه بعدا باعث اختلاف میشه. چراکه زن و شوهرانی که هر دو سطح نزدیک به هم داشته باشند بهتر همدیگه رو درک می کنند و طرفی خودش رو بالاتر نمی دونه.
2- به هیچ وجه به تعداد خواستگار های دیگران فکر نکنید. چرا فلانی 100 تا خواستگار داره و من 5 تا خواستگار دارم. هر کسی با توجه به شرایطش خودش و خانواده اش به طبع تعداد و سطح خواستگار هاش هم فرق داره. کم بودن تعداد خواستگار به معنی این نیست که خودتون رو دست کم بگیرید.
3- هیچوقت چهره و قیافه رو معیار اول قرار ندین. با دقت سایر معیار های بسیار مهم دیگه رو بررسی کنید مثل سطح خانواده ، سطح اعتقادی و فرهنگی ، سطح تحصیلات ، اخلاق ، میزان عقلانیت و تفکر ، داشتن دانش تشکیل خانواده ( همسر داری و تربیت فززند )

علاقه مندی ها (Bookmarks)