درود بانو
تقریبا همه چیزایی که باید میدونستین رو دوستان گفتن چیز زیادی نمیمونه فقط چنتا نکتست با اجازتون مینویسم
اول این نوشتتون خیلی واسم جالب بود
(( .از روابط بسیار بسیار آزادشون با دانشجوهای دختر گرفته (که واقعا توی بعضی از اساتید جوون دانشگاه و دختر خانومای خاص مد شده) تا فقر شدید فرهنگی دل منو از استاد بودن همسرم سیاه کرد(توهین به آقایان استاد نشه،من پدر خودم هم استاد دانشگاهه.اما واقعا بعضی از این اساتید و در کنارش بعضی از این دانشجوهای مسئله دار شودشو درآوردن) ))
خانومم خواستگار زیاد داشت تجربه براش شده بود خواستگارایی که شغلشون جوریه که با زن و دختر زیاد سروکار دارن رو ردشون میکردنمیدونم درست یا غلطه از نظر روانشناسی ولی بنظرم بستگی به طرف داره روش فکر کنین بد نیست منظورم کلیه
در مورد شما فکر کنم یکجورایی تقریبا خاص حساب میشین کسی که 18سالگی کار کرده شغل داشته و فوق لیسانسه کارش هم که اینجوریه شیفتیه و بخوادم دکترا ادامه تحصیل بده قبول کنین مثل شما درصدتون خیلی زیاد نیست توی دخترا پس خواستگارای خاص خودش رو میطلبه من یکی البته نظر شخصیمه فکر کنم دوراه داره یا همینجوری ادامه بدین ایشالله یه خواستگار خوب براتون پیدا میشه یا بهتره یکم از یکسری خواسته هاتون بزنین البته بهتره قبلش اولویت بندی کنین که کدوم مهمتره و کدوم کمتر اهمیت داره
بهتره هم توی رابطه قبلش نرین مثل ایندفعه نشه یا بانو دختر بیخیالکه خدایی نکرده ضربه نخورین من پیشنهاد میکنم اول معیاراتون رو کامل مشخص کنین بعدش هر خواستگاری تماس گرفت اول بگین بعد قبول کردن اجازه بدین بیان با خانواده و اونایی هم که میدونین بدردتون نمیخورن همون اول بگین تشریف تیارن واسه خواستگاری اینکار رو هم بسپرین دست مادرتون انجامش بدن مگه موردایی باشه که براش جالب باشه بهتون خبر بدن.
خداروشکر اولویت بندی اولتون زندگی مشترکتونه بالا هم گفتم این خیلی خوبه
بزرگترین مشکل شما اینه که مشکل نداری فقط یکم سطحت بالاستیکم ترس داره خواستگاری شما اومدن
راستی لطف کن خواهشا جوری برنامه ریزی و رفتار کن دیگه دفعه بعدی مجبور نباشی این جمله ها رو بنویسی
اما در عوضش خواستگار لیسانسی داشتم که به خاطر تفاوت مدرکی ردشون کردم و الان بی
نهایت پشیمونم
روز خوش بانو![]()

نمیدونم درست یا غلطه از نظر روانشناسی ولی بنظرم بستگی به طرف داره روش فکر کنین بد نیست منظورم کلیه
یکم ترس داره خواستگاری شما اومدن

علاقه مندی ها (Bookmarks)