سلام دوست عزیز ممنونم که واسم کامل توضیح دادی و همه حرف هات به جاست
من شوهرم رو خیلی دوست دارم ولی یه موضوعی که هست اینه که شوهرم از هر خرج کردنی واسه من در میره و من خیلی حرصم می گیره بقیه می دونن کجاست و به چه دلیلی رفته این منم که بهم می گه کار دارم و اگه بپرسم چی کار جوابش اینه که کار دارم
من دوست ندارم از یه آدم ناسالم الگو بگیره قبلا گفتم داداشش از کوچک ترین خریدی برای زنش دوری می کنه و دامادشون هم که پسر عمه منه همینطور و اون هم به پیروی از اون ها به من گفت لباس ها رو پس بده
درسته شوهر من شغلش آزاده و معلوم نیست کی دستش پره و کی خالی ولی اینو باید بدونه که زن مسئول بدهکاری های شوهرش و قرض هاش نیست
وقتی دستش پره فقط خودش می دونه وقته دستش خالیه به من می گه
منم واقعا حرصم در اومده
قول های وفا نشده دروغ ها ی ریز و درشت که دیگه هیچ اعتمادی به کوچکترین حرفش ندارم حتی اگه بگه خونه خواهرم هستم باور ندارم چه برسه به قول و قرار های بزرگ چون شوهرم خیلی دروغ می گه چند وقت پیش با هم حرفمون شد و شوهرم قهر کرد و 2 روز نیومد و وقتی اومد ازم قول گرفت که باهام آشتی کن و منو ببخش به جاش هر چی خواستی برات می خرم منم باهاش آشتی کردم و بعد گفت دروغ گفتم می خواستم دلتو به دست بیارم
و اینو بگم من خواهرم طلاق گرفته و شوهر دومش خیلی خیلی خوب شد و الان خانواده من هیچ ترسی از طلاق من ندارن و همش می گن جدا شو و این موضوع روی زندگی من بی تاثیر نبوده
فاصله بینمون افتاده اساسی تو این 3 هفته فقط 1 بار دیدمش و 1 روز آشتی بودیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)