سلام دوستان
نامزد بنده از نظر من خسیس، حسابگر، و ایرادگیر هستش
اما شاید از نظر شما اینطوری نباشه. یه سری مثال میزنم شما بگید آیا خسیس هستش یا انتظارات من بالاست؟
همسرم با این حال که حقوق خوبی میگیره ولی خوب خرج نمیکنه. من آدمای لارج و دست و دلباز رو دوست دارم اما همسرم اینطوری نیست.
مثلا الان که ما در دوران عقد هستیم رسم این هست که برای احترام و خوشحال کردن عروس برای عیدهای مذهبی به عروس کادو میدن. اما من از خانواده ی همسرم کادویی دریافت نکردم. با این حال که وضع مالیشون خوب هست. البته خود همسرم با پول خودش کادو میخره ولی چیزایی رو میخره که دیگه نیاز نباشه دیگه واسه خرید عروسی بخره! مثلا سشوار یا سرویس طلا که تیکه تیکه واسه عیدهای مختلف مثلا یه بار گوشواره شو میده یه بار گردنبند! البته اون سرویس رو هم بدون نظر من و فقط با نظر خودش و مامانش خریده و سرویس گرونی نیست. حدود 4 تومنه.
وقتی بخوام مثلا یه شال بخرم میگه اینجا واسه ما نیست واسه پولداراست! باید از یه جای پایین خرید کنی!
البته تا حالا زیاد باهم خرید نرفتیم. چون توی دوتا شهر مختلفیم وازهم دوریم
البته یه مبلغ کمی بهم پول تو جیبی هم میده
این یه مقدار کمی از خساست هاشه .
و البته مادرش باین حال که کارمنده اصلا واسه خودش خرج نمیکنه و مثل گداها زندگی میکنه.هیچکسم تو خونش راه نمیده و با کسی رفت و آمد نداره. تاحالاهم نشده یه کادوی درست و حسابی به عروسش بده

علاقه مندی ها (Bookmarks)