عزیزم همه مردها همین رو می گویند {ما که نگفتیم برو پس چون خودت رفتی خودت هم برگرد}.همسرت فهمیده که شما قهر کردی یا نه فکر می کنه نیاز به تنهایی و فکر کردن بدون حضور اون رو داری.اگر می توانید وانمود کنید که قهر نیستید بلکه بدنیال سکوت و فکر کردن برای بهبود رابطتان رفتید.من هم این اشتباه را کردم ولی همسرم با من تماس گرفت و من وانمود کردم همه چیز عادی است.
عزیزم شما یه مدت با همسرت دوست بودی پس اون را خوب می شناختی .جاذبه هایی داشتی که باعث شده اون جذب شما بشه و شما را انتخاب کنه از اون ها بهره بگیر و فراموش نکن همیشه به خواسته های همسرت هر چند که از نظر تو نامعقول باشه احترام بگذاری.
من هم همسرم عاشق ورق بازی کردن است خیلی دوست دارد من هرچند شاید از این کار لذت نبرم ولی همیشه مهمان هایی که او دوست دارد را دعوت می کنم و آن ها ساعت ها حتی تا نیمه های شب با هم بازی می کنند .من خیلی خوشحال می شوم چون می بینم همسرم بازی مورد علاقه اش را انجام داده و کار خلافی نکرده تازه پیش خودم با کسانی که من بهشون اطمینان دارم این کار را انجام می ده.غر نمی زنم تا اون اطمینان کنه واز من گریزان نشه .ولی متاسفانه شما می خواهید همیشه همسرتان برای شما باشه .
اگر می خواهید اون برای شما بشه باید یه مدت شما مطابق میل اون رفتار کنید .نه اینکه چشم بسته همش بله بگویید این کار باعث می شه از شما زده بشه با سیاست خواسته اش را قبول کنید مثلا من خیلی دوست دارم اوقات فراغتمان را تنها با هم باشیم اما چون تو دوست داری مهمان دعوت می کنیم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)