جناب shahriar
اگه دقت کرده باشین در عرض 4 روز شما به پست 30 رسیدید. و 70 تا 80 درصد تاپیک ها جهت بحث با کاربران گذاشته شده است. اگر تاپیک باز شده که شما راحت بتونین بحث ازاد داشته باشین که بهمین روند ادامه بدهین تا پست 50 زمان دارین!!!!!!!!!!!!
اما اگه دنبال راه حل برای مشکلتون هستین لطفا اینقدر با کاربران بحث نکنین.
من قبلا هم تذکر دادم بهتون *** لطفا تاپیک را به انحراف نکشونین!!!!!!*** شما باز هم راه خودتون و پیش میگرین. از حرفاتون مشخصه سن بالایی دارین از همچین ادمی با همچین سنی بعیده نتونن احساساتشونو کنترل کنن.
و موقعیت سنجی درستی نداشته باشن. با مدتی که در این تالار سپری کردین باید این موضوع رو خوب درک کرده باشین اما متاسفانه بازهم مثل یک تازه وارد عمل میکنین.
جای هر حرفی هرجایی نیست
اینجا فقط تاپیک مشکل شماست.تا 50 پست بیشتر فرصت ندارین . شما حتی به تاپیک هایی که راه حل ارایه میدهند هیچ پاسخی نمیدهید فقط فقط با سایر کاربران بحث میکنین. اگه با ااین روند ادامه بدهین بهیچ پاسخی نمیرسید.
(من یک خانوم هستم تمام تاپیک هارو خوندم بنظرم بدبینانه تاپیک هارو خوندین هیچ خانومی بخاطر موضوع حجاب ناراحت نشدن. شما بد متوجه شدین اگر خانومی ناراحت شده بابت بیان بسیار بد و غیر محترمانه شما بوده است. (امیدوارم ناراحت نشوید (چون گفتین خیلی روک گو هستین منم رک گفتم !!! رک گویی هیچ تناقضی با احترام متقابل و بیان خوب ندارد!!!!)))
امیدوارم این دفعه سعی کنین از 20 پست باقی مانده نهایت تلاشتون در جهت رفع مشکل نه انحراف تاپیک پیش ببرین ! حتی اگر کاربری تاپیکتون و به انحراف کشوند از شما که سنی ازتون گذشته انتظار میرود بهتر عمل کنین و سکوت وبر تندی پیش بگیرین!!!! ( بعبارتی کنترل احساسات و درک موقعیت و مدیریت زمان داشته باشین)

علاقه مندی ها (Bookmarks)