آقای هادی راک گرامی ادامه این بحث به نظر باعث بروز اختلافات بیشتر و بی احترامی های بیشتر خواهد شد. بنابراین همونطور که گفتم انسانها با هم متفاوت هستن و متفاوت فکر می کنن. من هم اصراری ندارم که شما طرز فکرتون رو تغییر بدین در ضمن اندام همسرتون و همچنین اندام شما در اثر گذشت زمان تغییر خواهد کرد و اگه هدف شما فقط نیاز جنسی نبوده علت اولین پستی که به مخالفت با نظر من زدین چیه؟ من در مورد روابط جنسی صحبت کردم و با توجه به این پست شما نباید اون پست رو میزدین! در قرآن آیات بیشماری وجود دارد اما متاسفانه بیشتر آقایان تنها آیاتی که به منفعت آنهاس از حفظ کرده و در صدد عمل کردن به آنها هستن در قرآن بارها سفارش به اعتدال شده و اینکه به کسی ظلم و ستم نشود، وقتی خواسته شما در شرایطی موجبه آزار دیدن همسرتون میشه، به وجدانتون رجوع کنید نه به مراجعی که عملتون رو توجیه می کنند. در ضمن شما نگران وظایف من نسبت به همسرم نباشید چون ایشون دلایل بهتری برای ادامه زندگی دارن. به هر حال من فکر می کنم این بحث بیهوده اس چون من نفهمیدم واقعا مشکل شما چیست!!!!
در مورد آقای گردآفرید یا هر شخص دیگه ای که در تالار حضور داره؛ جنسیت مهم نیست بلکه نظر و اعتقاده شخصه که بیان میشه و ارزش داره.
من به شخصه دیگه پستی در ادامه این مطالب نمی گذارم و برای آخرین بار نظرم رو در مورد روابط جنسی می گویم که من مشکلی با این روابط ندارم و مخالف هم نیستم فقط معتقدم که باید اعتدال برقرار شود و کسی که به خاطر رفع نیاز جنسی و یا احیانا دو پله بالاتر از آن، بچه دار شدن، ازدواج می کند راه را اشتباه رفته و لذت زندگی مشترک واقعی را از خود گرفته است، چه مرد و چه زن. در ضمن برآورده نشدن هیچ کدام از نیازها از روحی و روانی گرفته تا جنسی هیچ دلیل موجهی برای خیانت و یا احیانا ازدواج موقت و غیره نیست....
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)