به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 07 آبان 95 [ 21:22]
    سطح
    28
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    40

تشکرشده 28 در 14 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    اگه حوصله داری تاپیکای منو بخون. دوستان توش راهنمایی های خوبی کردن. توی همین تالار هم تنهایی رو سرچ کن خیلی ها تاپیک داشتن و باز هم می تونی راهنمایی ها رو بخونی.
    در کل اگه افسرده ای باید بری یه روانپزشک خوب. بیخودی از عمرت نذار. البته حتما پرس و جو کن یه روانپزشک خوب برو که اگه مشکلی نداشته باشی بیخودی الافت نکنه. مخصوصا اون قسمت که می گی با یکی دیگه حرف می زنی. ممکنه طبیعی باشه و بی مشکل و هیچ ایرادی هم نداشته باشه.
    در کل ورزش ملایم مثل دویدن نرم نرم با کفش مناسب یا شنا یا یوگا خوبن تغذیه سالم داشته باش. کم کم اندامتو رو فرم بیار با همین ورزش های ملایم و پیاده روی. به خودت برس. لباسای مناسب بپوش. یادت باشه که از همه ی دنیا مهمتر واسه خودت خود خودتی. پس به خودت توجه کن.
    هیچ دردی بی درمون نیست. امیدواری رو باید توی خودت تقویت کنی.
    ببین اول باید خودت خودتو دوست داشته باشی تا بعدش دیگران بهت جذب شن.
    اینو بخون:
    اولین کسی که باید عاشقش شوید
    موفق باشی.
    ممنونم از شما؛ راستش از روانپزشکا بدم میاد! فقط بلدن داروی الکی تجویز کنن و وقت و پول آدم رو هدر بدن. اگه هم موردای خوبی توشون باشه یا جلساتشون طولانی مدته که من وقتم پره یا خداتومن پول ویزیتشونه!
    اما درکل خیلی خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید. سرفرصت مطالبی رو هم که پیشنهاد کردید می خونم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم مجرد نمایش پست ها
    سلاااااااااااااااااااام اوووووووووووووووه ماشالا 11 تا مدرک
    خوب اوضاع شخصیت خوبه خداروشکر
    به درس علاقه نداشتی رفتی پی کار فنی خیلی هم کار خوبی کردی
    ببین یه چیزی بهت بگم درسته که مادرت مشکل افسردگی داشتن و رو شما باردار بودن. اما این مساله رو واسه خودت حجت ندون و روش تاکید نداشته باش. چون اگر هم رو تو تاثیر نداشته به خودت تلقین روانی میکنی که: نه! حتما منم زمینه شو دارم
    نمیگم نداری یا داری .. من چیزی از شما نمیدونم اما میگم روش تاکید نداشته باش . بعدشم خیلیا تو همین سایت مشکلاتی دارن با خودشون خانواده شون و... اما کسی نباید بگه مشکل من لاینحله خوب با این دید که معلومه به نتیجه نمیرسی
    واسه چی عید ندارین میشه توضیح بدی؟ ببین من یه خانومی رو میشناسم بازیگرم هست پدرش اسکیزوفرنی داره و میدونی که این بیماری وراثتی همم هست اما این خانوم یه ازدواج موفق و فعالیت اجتماعی خوب داره و مثل یه ادم نرمال زندگیشو میکنه
    خوب هر کسی یه جور مشکل داره مالی فرهنگی و... شما مادرتون و پدرتون با هم بحث دارن ولی شما تو همین زندگی تونستید شغل و مدرک و غیره داشته باشید اگه ادم ضعیفی بودین که الان هیچی تو زندگیتون نداشتین
    رویای بودن در کنار کسیکه دوستش داشته باشین کی گفته دیوانگیه؟ هر کسی یه رویایی داره این واکنش روان شما به فشاری هست که روشه . البته بهتره برای حل مساله اقدام کنید یا خیلی هوشمندانه زندگیتون رو رو تعادل حفظ کنید و قبول کنید که بالاخره مشکل خانواده شما هم مشاجره والدینتونه
    فکر کنم شما از اضطرابه که رویاسازی میکنید اما این رویا بدتر باعث میشه که تنهاییتون رو عمیقتر از اونچه هست ببینید و اذیت بشید
    چرا دوست و رفیق خوب ندارید؟ پسرا تو این سن نباید انقد تنها باشن شما که ادم اجتماعی هم هستید یه نفر رو حداقل، به عنوان دوست انتخاب کنید یه تفریحی گردشی چیزی برید باهم .. حرف بزنید باهاش
    فکر نکنید ما دخترا خیلی کامل و خوب و فرشته ایم.. ما هم ممکنه بشیم قوز بالا قوز! همونطور که شما پسرا ممکنه بشید
    منظورم اینه که تا با مواردی که فکرتو درگیر کرده کنار نیای با کسی هم باشی لذت نمیبری
    سعی نکن خودتو افسرده و تنها و زندگیتو سیاه ببینی خطای شناختی داریاااااااا
    همه چی که بد نمیشه اخه!
    ممنون از شما، مشکل خانوادگی من تا حد کمی بحث پدرومادرمه؛ اما بخش بزرگیش بخاطر اینه که کلا ما از فامیل طرد شدیم. بخاطر همین میگم عید نداریم! مادرم بخاطر کارای برادر بزرگترم که اونم گذاشته رفته (به خاطر کارای همین برادرم هست که از فامیل طرد شدیم) شب و روزش گریه ست، طوری که اشک چشمش خشک شده دکتر براش قطره اشک مصنوعی نوشته. پدرم همیشه یه گوشه غمبرک میزنه، دوتا برادر دارم که درحال تحصیل هستن و شهرستانن. فقط من موندم و صدای ناله های مادرم و سکوت سنگین پدرم.
    الان که دارم اینا رو می نویسم بغض گلومو گرفته، الان 4 سالی هست که رنگ خوشی رو ندیدم، درخلال این 4 سال اون عشق ناکام هم بدضربه ای بهم زد.
    درمورد دوست هم من آدمی هستم که خیلی سخت با کسی صمیمی میشم و با کسی هم که صمیمی نباشم دوست ندارم جایی برم.
    کاش زندگی درعمل هم مثل حرفای شما امیدبخش بود؛ بعضی مواقع پیش اومده که مثلا تو ماشین درحال تصادف بودم مسافرای دیگه هول کردن اما من بی تفاوت نشستم و منتظر مرگ شدم. یه جورایی زیاد از مرگ نمی ترسم چون بعضی وقتا فک می کنم شاید مردن برام واقعا یه نعمت باشه...

2. 2 کاربر از پست مفید تنهاترین عاشق تشکرکرده اند .

خانوم مجرد (دوشنبه 12 اسفند 92), ستیلا (دوشنبه 12 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)