دختر خوب وقتشه دیگه ازین فکرا دست بکشی . اگه دوسش داری براش تلاش کن . ببین ی زن همون قدر ک می تونه عامل مخرب زندگیش باشه می تونه سازنده همون زندگی باشه . الان داشتم با خودم می گفتم اگه همسرم بمن همچین حرفیو می زد من می بایست چکار می کردم ؟ حتی فکر کردنشم سخته . ولی من اگه باشم . تلاش خودمو می کنم ک ی روز پشیمون نشم ک بخوام حتی پیش خودم بگم مقصر من بودم ک همسرمو ب سمت خودم جذب نکردم .
تو و همسرت جوونین . هزار امید و ارزو دارین . من الان خودم مثه شما عقدم و مشکلات دیگه ای دارم . خیلی سختی کشیدم ولی می خوام دوباره بسازم چیزی رو ک خراب شده حالا فرقی نمی کنه با دستای من خراب شده یا همسرم .من می خوام شروع کننده باشم . اول از همه هم می خوام رفتارای اشتباه خودمو درست کنم . تو هم همین طور . زنها قدرت خیلی زیادی دارن برای جذب یک مرد . از قدرتهای نهفتت استفاده کن . سورپرایزش کن . خوشحالش کن . حسهای جدیدی رو باش تجربه نکن . فقط یادت باشه خودتو کوچیک نکن . التماس نکن . همه کارهاتو با اعتماد بنفس انجام بده . نذار بفهمه کم اوردی . با انرژی باش. تیپ بزن . بخودت برس . خانمی با موقعیت شما باشه چرا باید احساس کمبود اعتماد بنفس کنه . هان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید پیشه خودش فکر می کنه ازت سر باشه . خب تو هم ثابت کن اندازه خودت و موقعیت اجتماعیت هستی . اگه ببینه خانمش خانم بروزی هستش و ی سر و گردن از اونایی ک می بینه بالاتره چرا نباید عاشقت بشه .
تلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااش کن

علاقه مندی ها (Bookmarks)