سلام محمد اقا.چطوری داداش من ؟
بنده تو تاپیک قبلی شما هم حضور داشتم.چه در اون تاپیک و چه اینجا دوستان راهنمایی های خوبی کردن.بخصوص فرشته مهربان در همون تاپیک.
خب جواب شما در یک کلام اینه : سخت نگیر.ولی مشکل اینه که نمیتونید سخت نگیرید چون متاسفانه بخاطر تعلل در انجام یه اقدام جدی این مشکل روز به روز با شما بزرگتر و قدرتمند تر شد.بنده هم با نظر خواهر خوبم شبنم خانم موافقم که شما حتی در انتخاب پزشکتون هم دارید سختگیری می کنید.
خب شما باید اول یه تغییراتی در رفتارت نشون بدی تا دوستان بیان و حرف جدیدی اگه دارن رو بزنن دیگه(یعنی دوستان تاثیر پذیری شما رو ببینن).گرچه بنده فکر می کنم شما مشکلت با این پست گذاری ها حل نمیشه.باید حتما حضوری برید پیش یه روان شناس و شاید در کنارش روانپزشک.نمیدونم اینجا چرا اینجوریه هر تاپیکی که میزنی یه نفر فقط یه بار میاد و راهنمایی میکنه و دیگه میره و دیگه پشت سرشم نگاه نمیکنه واقعا چرا؟؟؟؟![]()
یه بار گفتم باز عرض می کنم.بنده نگران این نیستم که شما از خرید اکسپریا راضی هستی یا نه یا ..... !!! بنده نگران روزی هستم که شما ازدواج کنید و اون دختر بی خبر از همه جا رو مدام روی ترازو بذاری و با دیگران قیاس کنی.
الان که توفیق دارم و به لطف مدیر محترم پر رنگ شدم ، تاپیکتون رو تو لیست تاپیکهای نیازمند به حضور کارشناسان قرار میدم.امیدوارم هر چی زودتر مشکلتون حل بشه.
احتمالا منم همین یه پست رو میذارم.چون به جمله ای که بعنوان امضاء زدم زیر پستم معتقدم.
فقط خدا

علاقه مندی ها (Bookmarks)