به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 اردیبهشت 99 [ 12:38]
    سطح
    71
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 152
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    387

تشکرشده 325 در 143 پست

Array

مشکل من با بی احترامی های بدون دلیل زن داداشم

سلام
    من یه مشکلی در خانواده با زن داداشم پیداکردم که نمیدونم دلیلش چیه.تا الان بی محلی میکردم بهش اما الان خیلی حساس شدم طوری که دیشب تو جمع با دیدن کارش اشکام میریخت
    قضیه از این قراره که این زن داداش محترم وسط جمع خانواده نه به من سلام میکنه و نه خداحافظی میکنه(البته هم با من و هم با شوهرم اینطوریه) و نه نگاهمون میکنه تا ما بهش سلام کنیم یا خداحافظی کنیم
    اوایل فکر میکردم شاید متوجه حضورم نشده و میرفتم دستشو میگرفتم و میگفتم سلام زن داداش.منو ندیدی؟اونم میگفت نه متوجه نشدم.امابع دیدم نه.من کنار بابام وایسادم میاد با بابا دست میده به ما نگاه نمیکنه و میره با اون خاهرم که بغل من وایساده دست میده و اصلا انگار نه انگار که ما هم اونجا هستیم
    تا الان زیاد محل نمیدادم به این کارش اما شاید بخاطر حساسیت ها و فشارهاییه که الاندارم که دیشب کهباز همین کارو کرد دیگه نتونستم تحمل کنم و بعداز رفتنش فقط اشک بود که میریختم
    لازمه بگم نه من نه هیچ یک از اعضای خانوادم هیچ کاری به کار عروساموننداریم و اصلا اهل خاهرشوهر بازی و این چیزایی که بقیه میگن نیستیم چون همیشه رابطه بسیار خوبی بین مامانم و عمه هام بوده و هست و ما هم همینطوربار اومدیم
    نمیدونم علت این کارش چیه.نمیدونم از چیزی ناراحته؟به چیزیحسودی میکنه(چون داداشم اوایلخیلی از من جلوش تعریف میکرد و اینا اما اونوقتا زن داداشم خیلی خیلی خودشو بامن صمیمی نشون میداد)چ
    دیگه تصمیم گرفتم منم اصلا نبینمش و اصلا تحویلش نگیرم و رو برگردونم.ولی آخه من اینطوری تربیت نشدم واسم سخته
    چه کنم؟ازطرفی هم نمیخام داداشم متوجه چیزی بشه و یکوقت خدایی نکرده سر این موضوع دلخوری بینشون پیش بیاد

2. کاربر روبرو از پست مفید شارلوت تشکرکرده است .

khaleghezey (سه شنبه 20 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)