بله کاملا متوجه شدم
و همش دقیقا حرفای من بود
و به نظر من باید ادم به این درجه از شعور و اینده نگری برسه که مثلا دیدن ماهواره یا فیلم ها یا حتی دوستیای ساده چه با همجنس های بد چه با جنس مخالف باعث بشه در اینده گناه های بزرگی بکنه که کلیدشون همین گناه های کوچیک بوده
گر درهای ادراک و آگاهی پاکیزه گردند ،همه چیز همانگونه که وجود دارند به نظر می رسد،بیکران و نا محدود
جملات فلسفی خواننده های دیوانه راک جیم موریسون
می گن کاری نکن که توبه بکنی اگه توبه خوب بود و صواب داشت حتما معصومینم گناه می کردن و بعد توبه این نشون می ده درسته توبه روح ادم پاک می کنه و ادم به بهشت برین می بره ولی باعث می شه تو این دنیا خودش اسیب ببینه دقیقا با علم به این موضوعات من تا به حال گناه کبیره نکردم هرچند ادم عصبی و پرخاشگریم
خانم به نظر من بهتر به جای این که فرهنگ توبه رو باب کنیم (نسل ما که نشد)نسل اینده رو طوری تربیت کنیم و عاقل بار بیاریم که بدونن این دنیا اونقدر محدود و کوچیکه که لذت ها توش گمن باید معنی عشق انسانیت رو بهش تمییز بدیم با هوسلا من عاشق فلسفم و قبل از اینکه اهنگیو گوش کنم شعرشو می خونم به خاطر همین دیگه بعد راک گروه های خاص اهنگ دیگه ای گوش کنم
حتی باید طوری بارشون بیاریم که سلیقشون پخته تر بشه حتما این کار با بچه های خودتون بکنین و از همون بچگی با هنر متعالی اشناشون کنین سبک های نقاشی عکاسی و طوری بارش بیارین که زندگیو تو مادیات مقامش نبینه مدرک براش مهم نباشه
به بقیه این رو توصیه نمی کنم ولی چند روز پیش مشاورم حرف می زدم بهش می گفتم اونقدر به مسائل جنسی فکر نکردم که غریزم از بین رفته بماند اون چی گفت
الان که تاپیک قفل بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)