به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 61

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    من فکر نمیکنم شما اعتماد به نفس نداری
    من بهت توصیه میکنم هر روز طوری زندگی کن که انگار آخرین روز زندگیت هستش و از زندگی لذت ببر

به چه فعالیتی علاقه داری
    در چه زمینه هایی استعداد داری

درساتو یکم سبک تر کن مثلا این ترمی که داره میاد 12 تا 14 واحد بردار و در کنارش به فکر کارهایی باش که بهشون علاقه داری

راستی در مورد جراحی زیبایی هم بعد از تعطیلات عید از چند تا دکتر جراح پلاستیک وقت بگیر و باهاشون این مسئله رو مطرح کن و نظر اونا رو جویا بشو

یه موقعی هست که بینی یه نفر بزرگه اما به صورتش میاد و اگه دستکاریش کنن زیباییش کمتر میشه ، بعضی اوقات هم بعضی افراد صورت زیبایی دارن اما حس میکنن ظاهرشون خوب نیست که وقتی به جراح پلاستیک مراجعه میکنن خود جراح این مسائل رو باز میکنه و بهشون میگه که ظاهرشون زیباست

ظاهرا جراح باید به فکر جیبش باشه اما چون با جراحی زیبایی نمیتونن تغییر خاصی توی چهره این افراد اعمال کنن و اکثرا این افراد بعد از جراحی ناراضی خواهند بود پس همون اول کار بهشون میگند که صورت شما هیچ ایرادی نداره

اما افرادی هم هستند که ظاهر خوبی نداشتند و سر این موضوع افسرده و گوشه گیر شدند ولی با جراحی پلاستیک اعتماد به نفس خوبی پیدا کردند و بیشتر و با نشاط تر در جمع حظور پیدا کردند و بعد ها به موفقیت رسیدند

یکسری سایت های مشاوره در خصوص جراحی پلاستیک هستند که بصورت آنلاین مشاوره میدن میتونی عکستو بفرستی و از اونا نظر بخواهی

بحر حال اگه خودت حس میکنی اعتماد به نفست بخاطر زیباییت کم شده میتونی از این افراد مشورت بگیری و نظرشون رو جویا بشی

ولی در خصوص درس و ادامه تحصیل من اگه جای تو بودم واحد کم بر میداشتم و درسامو میخوندم ، چون فشار پیدا کردن شغل مناسب برای دختر ها خیلی خیلی کمتر از پسر هاست

و معمولا پسرا برای ازدواج دنبال دختری هستند که شاغل نباشه
    پدر مادرت هم فکر نکنم از تو انتظار داشته باشن که بلافاصله بعد از درس بری سر کار وقتی اینهمه جوون تحصیلکرده بیکار وجود داره

شما هم اگه نتونی شغل مناسب رو پیدا کنی چندان ضرر نمیکنی

ولی من اگه جای شما بودم توی این سن سعی میکردم خودمو کشف کنم

هر انسانی استعداد خاص خودشو داره و خدا بصورت خدادادی به هر آدمی یک استعداد خاص داده فقط باید به خودمون رجوع کنیم و اون استعداد رو کشف کنیم و برنامه ریزی کنیم و تلاش خودمونو بکنیم تا از اون استعداد و ویژگی خودمون بتونیم بهره برداری کنیم

شما در چه زمینه هایی استعداد داری ؟
    به چه فعالیتی علاقه داری ؟

2. 2 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

پونیو (جمعه 08 فروردین 93), yerahgozar (جمعه 08 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)