سلام .
اینقدر فضای سایت یکجوری شده که خجالت میکشیدم پست بذارم ... اصلا انگار من مال یه دنیای دیگه م . من نمیتونم تو این دنیا پیشرفت کنم . خداوکیلی ملت اینقد روی ظاهر حساسن؟ این همه تاپیک فقط در این مورد ... انگار برای آدمایی مث من تنها راه مردنه . خیلی دلم میخواد بدونم خدا وقتی داشت یکی رو زشت می آفرید و یکی رو خوشگل با خودش داشت چی فکر میکرد؟ چی میتونه اینو جبران کنه؟
حس میکنم من توی فضای جامعه موجود مزاحمی هستم که فقط جا اشغال کرده . بقیه باید به خودشون فشار بیارن و تحملم کنن . من غیرعادی ام . به درد نخورم . خدا هم منو دوست نداره . هیچکی به فکرم نیست که ازم بپرسه دردت چیه؟ چی میشد اگه حداقل خدا منو پسر می آفرید که بتونم یجوری مستقل بشم و از خونه مون برم و تنهایی زندگی کنم؟ چی میشد اگه خانواده م یه ذره به فکرم بودن؟ یا دوستی داشتم که نگرانم بود؟
میدونم مشکلات بقیه دوستانی که توی تالار هستن مهم تره . بالاخره آقایون و خانومای خوشبخت میخوان شریک زندگی انتخاب کنن . میخوان خوشبخت تر بشن . ولی جای دیگه ای ندارم برای حرف زدن . واقعا داشتم خفه میشدم . میخواستم با شما حرف بزنم. ببخشید که وقتتون رو الکی هدر میدم .