سلام دوست عزیز ؛ نه خیر دعا برای جواب نیست ، دعا کردن برای این که خداوند خیر من و تمام جوانان رو توی زندگی و ازدواجشون قرار بده
اگر ایشون قلباً منو نمی خواست و 100% مطمئن بودن حتما تا حالا 10 بار جواب منفی داده بودن ، ولی از رفتار و پیگیری خودشون هم معلومه که یه چیزهایی هست . برای خودمم خیلی مهمه که اوت کشش اولیه وجود داشته باشه ، قرار نیست من اسیر بگیرم ببرم توی زندگیم ، قراره من بهشون آرامش بدم و ازش آرامش بگیرم ، ولی چیزی که الان دنبالشم اینکه چرا این حسه ایجاد نشده ، خوشبختانه دختر رک و صادقی است حرف دلشو میزنه ، صداقت ایشونه که علاقه ی منو نسبت به ایشون بیشتر کرده ، خودشون هم میگن من باید با جدیت این فرصتمو بررسی کنم شاید توی آینده این فرصتی برام پیش نیاد .
بنده خیرمو از خدا خواستم از خدای مهربان خواستم اگر می بینه خیرم در این ازدواج هست یا میشه خیرمو در این ازدواج قرار داد ( به دلایل خیلی زیادی) این ازدواج صورت بگیره ولی اگر خیر درش نیست صورت نگیره .
بهتره بیاییم یاد بگیرم ذهنیت منفی نداشته باشیم ؛ نسبت به مسایل و صحبت ها و افراد ذهنیت مثبت داشته باشیم مگر این که خلافش ثابت بشه ........

علاقه مندی ها (Bookmarks)