آقا محمد93 شاید مطلب بد بیان شده.
اما موضوع قد یک چیز سلیقه ای هست(چه برای دختر چه برای پسر). برای بعضی دخترا از سلیقه هم ممکنه بگذره و ممکنه معیار بشه که اشتباهه.(همان طور که برای بعضی آقایون معیار شده و من مثالش را دیدم
دقیقا حرف شما در مورد اعتماد به نفس درست بود.اون آقا اعتماد به نفسش بالا بود و خیلی باهوش بود و همین باعث شده بود که سلیقه من در مورد قد برام مهم نباشه.و کاملا پوشونده بشه.
در مورد تکیه گاه بودن برای همسر باید به این توجه داشت که یه مرد می تونه به طرق مختلف یه حامی قوی باشه.
قوی و درشت بودن مرد در زمان قدیم که امنیت درستی وجود نداشت و شغل های اون موقع بیشتر به زور بازو و قدرت بدنی مرتبط بود،برای خانم هاخیلی مهم بود و این طوری بهشون حس تکیه گاه بودن و محکم بودن دست می داد .
ولی الان با توجه به وجود قانون ، قوی بودن از نظر جسمانی اهمیت سابق رو نداره .
یک مرد کاملا عادی بدون داشتن قد و هیکل درشت در صورتی که باهوش باشه اگه با قانون آشنا باشه می تونه با تکیه بر قانون کاری کنه که صد تا مرد قوی هیکل از عهده ی اون بر نمیان.
درواقع الان جوری شده که دخترا قوی بودن را در قدرت تفکر طرف مقابل می بینند نه در قد و هیکل.درست یا غلط خیلی از دخترا هوش را در تحصیلات می بینند.
برای همین خیلی مواقع تو تاپیک ها می بینیم که خانم از اینکه همسرش از نظر تحصیلی پایین تره حس خوبی نداره
(البته این ارتباط مستقیم غلطه ها ولی یک حس ناخوداگاهی برای بعضی خانم هاست.که من قبلابرام مهم بود ولی الان تا حدودی تعدیل شده و می دونم هوش لزوما در تحصیلات نیست)
الان اگه خیلی از تاپیک های خانم ها را نگاه کنید می بینید که خیلی خانم ها از نداشتن استقلال فکر و تصمیم گیری شوهرشون ناراضی هستند.مثلا می گن شوهرمون استقلال رای نداره و گوشش به حرف خانواده اش هست.
یا بعضی خانم ها از نظر مالی تامین هستند ولی از اینکه همسرشون استقلال مالی نداره و اون درامد و پول را به خاطر خانواده شوهرش داره احساس بدی دارن.حتی ممکنه خانم حاضر باشه شرایط پایین تری را تحمل کنه ولی شوهرش استقلال اقتصادی داشته باشه.
آقای پسر تنها الان هم به نظر من شما بیشتر از قد باید به فکر قوی کردن استقلال فکری و اقتصادی باشید.
قد خیلی مهم نیست.مدرک تحصیلی هم مهم نیست.اما داشتنش برای بعضی ها سلیقه ای هست.و می تونه جای هم را راحت بگیره.
مطمئنا داشتن اعتماد به نفس و داشتن تفکر منطقی و بالا اصلا قابل مقایسه با قد برای خانم ها نیست.و این ها برای بیشتر دخترا معیار مهمی است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)