راستش وقتی این دو پست اخر خانم ها مصباح الهدی و خانم دختر بی خیال رو خوندم بغض گرفت منو !!! همش سرشار از احساس بود احساسات ناب زنانه....احساساتی که در وجود یه دختر فقط میشه یافت اونم از نوع خوبش...واقعا خوندن چند باره اینها به من حس خوبی دست داد..این که هنوز هم هستند دخترایی که براشون این چیزا مهمه...خیلی خوشحال شدم دیدم هستند دخترایی که براشون چیزایی دیگ ههم مهم هست با بعضی از پاراگراف هایی که نوشته بودید کلی کیف کردم و خواستم بگم دقیقا همین حالت ها برای یه پسر هم میتونه باشه. این که نصف شب زن یه مرد ازش خواهش کنه بگه بریم فلان جا دیگه حالا جای زیارتی باشه چقدر بهتر میدونید چقدر به اون مرد هم حس خوبی دست میده این که مثل یه مرد زنشو میبره و.. حاظره از خوابش هم بگزره برای خانمش مگه چه اشکالی داره...
به نظر این عواطف برای اونایی که دوستی با جنس مخالف رو تجربه نکردند و هنوز ناب ناب موندند بسیار بسیار قوی تر هستش اونایی که این دوستی ها رو تجربه میکنند براشون این حرفا خنده دار میشه بعد یه مدتی و اصلا نمیتونند به ازدواج دیگه فکر کنند .من اصلا فراموش کردم چی میخواستم این جا بنویسم یا نه
ولی فعلا مثل همیشه برای خوشبختی تمام جوونا ارزوی خوشبختی میکنم..انشالله قسمت همه ی ماها بشه هر چه زودتر.امین.و خیلی از پسر ها هم هستند که همیشه از خدا دختری خوب میخوان انشالله اونا هم اونی که خدا براشون در نظر گرفته قسمتشون بشه.
و دعا میکنم دختر هایی که تازه اول دانشجو شدنشون هست با کلی افکار بزرگ و رویایی یکم از شرایطشون کوتاه تر بیان...چون توی اون سن ها در اوج زیبایی وطراوت و.. ایده ال گرایی هستند و خیلی راحت خیلی از خواستگارهای خوبشون رو اصلا تحویل نمی گیرند و توی اون سن بیش تر چیزای دیگه ای مثل موقعیت پدر طرف و خود طرف و چهره و.. بیش تر مهمه ولی هر چه سن بالاتر میره و به فهم بالاتری میرسند به چیزایی که واقعا ارزششو داره فکر میکنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)