سلام.. به نظرم مشکل شما بینی شما نیست شما ذهنتون بیخودی درگیر بینیتون شده .... من خودم پسرم به نظر من درسته که برای پسرا قیافه مهم هست ولی برای خیلیا بیشتر اخلاق و شخصیت فردی و اجتماعی مهم هست و قیافه فقط باید به دل بشینه ( من خودم حالم ازین دخترای دماغ عملی بهم می خوره ) ... شما بهتره مهارت هاتون را افزایش بدبد اونم تو هر زمینه ای ( اشپزی ، ورزشی ، اقتصادی و...برید هلال احمر و دوره های اموزشی اوتو بگذرونید ).... تلاش کنید تلاش کنید تلاش کنید .... شما تازه 20 سالتونه .... سعی کنید از همه چیز حداکثر استفاده بکنید... توانیاتون رو تو جمع نشون بدید ( حتی اندک ) ... شاید چیزایی رو فک می کنید مهم نیست رو تو چمع بگید اونم با کمی هیجان ، همه به شما توجه میکنن ( مثلا در مورد هواشناسی یا مسائل اقتصادی و...) ... تمرین کنید و یاد بگیرید و یا بدهید.... سعی کنید همه چیز براتون مهم باشه یعنی اگه مثلا تو برنامه تلویزیونی اسم یه جایی رو که نمیدونید گفتن اون رو سرچ کنید و اطلاعاتتون رو بالا ببرید... در مورد همه زمینه حداقل یه اطلاعات ( حتی سطحی ) داشته باشد... سعی کنید وقتی با دوستان یا خانواده رفتید بیرون برای خودتون خاطره جمع کنید و اونا رو تو جمع مطرح کنید... در کل برای هر چیزی برنامه داشته باشید...

علاقه مندی ها (Bookmarks)