سلام
بنده نوشته های جناب خاله قزی را با تغییراتی می گذارم
1.با اخلاق.سنگین.باحیا. تحصیلکرده.خانواده دار.خوشگل باشه تا حدودی.خوش هیکل باشه.مهربون باشه.نماز خوان و با ایمان باشه
فهیم، اهل فکر، حق پذیر و انتقاد پذیر، عرف عمومی جامعه را چندان صحیح نداند، برای رشد خود برنامه داشته باشد، برای تربیت صحیح فرزند ملاک های صحیح و برنامه مطلوبی را داشته باشد، به خانواده شوهر در اندازه خود احترام بگذارد، اهل تفریح سالم و مطالعه باشد
2.درکشون کنه.کنارش احساس آرامش کنن.از نظر جنسی بتواند رضایتش را جلب کنه.قانع باشه.فهمیده باشه و حرف گوش کن. یکمم آزاد بزاره مرد زندگیشو
3.در قدیم که دلیلی نداشتم برای بنده فرقی نمی کرد و فقط یک سری شرایط برای کار همسر قائل بودم، اما اکنون که دلایلی دارم، موافق نیستم. البته در حیطه فرهنگی و مشاغل خانگی یا نوع مشاغلی که با کارآفرینی شغلی را برای زنان نیازمند واقعی فراهم می کند با شرایطی بدون مشکل می بینم.
4.تاثیرش نه کمه نه زیاد.ما پسرا خیلی احساس غرور میکنیم دست همسرانمان را بگیریم و به دوستایی که داریم و فامیل معرفیش کنیم
برای بسیاری اینگونه است که جناب خاله قزی فرمودند اما بنده چنین فکر نمی کنم و اصولا کاری به حرف مردم ندارم
حرف سایر مردم در سه جا قابل اعتنا است: مشورت، انتقاد صحیح، حرف کسی که دست بالای شما را دارد همچون استاد و والدین
5.ببخشید اینو میگم ولی بعضی زنا کلا آینده نگر نیستن و بقول معروف عقلشون تا نوک دماغشونه.زن قانع خیلی خوبه(ولی بقول همسرم خیلی قانع بودنم خوب نیست)اینو باهاش موافقم خیلی هم قانع نباشید ولی ولخرجی نه اصلا خوب نیست
اضافه بر سخنان آقای خاله قزی، باید بگویم اگر زنی آینده نگری داشته باشد واقعا مطلوب بسیاری از آقایان خواهد بود اما نه به این شرط که جزئی نگری آنها از بین بره که در این صورت تاثیرش را در بسیاری مسائل دیگر می گذارد
برای بنده تا 20 سال آینده، آینده نگری دارم
سرکار خانم صبوری، شما نوع دیدگاه و ویژگی های خوبی دارید(حداقل من فکر می کنم مطلوب است) اما به عنوان یک آقا برادرانه نکاتی را در مورد آقایان خدمتتان عرض می کنم که می تواند مورد استفاده دیگران نیز قرار گیرد.
1- همه یک پیچیدگی دارند و یک سادگی.
آنچه ساده است ویژگی های عمومی آقایان است. گاهی این سادگی و وضوح به قدری است که واقعا خانمها متعجب می شوند. چیزی مثل توجه زیاد آقاین به چهره و زیبایی، این که چه قدر ساده می شود به آقایان آرامش داد و ... از این دسته اند. درک و فهم این ویژگی ها و نیازهای آقایان که شاید قسمت عمده ای از ویژگی های آنها را هم تشکیل می دهد، چندان سخت نیست.
اما یک سری ویژگی های خاص و منحصر به فرد هر مردی وجود دارد که عموما قسمت کمی از رفتارها و ویژگی های آقایان است. این ها ویژگی هایی است که باعث پیچیدگی آنها می شود و حقیقتا فهم آنها سخت است حتی در بسیاری از موارد برای سایر آقایان.
مثال زدن روی این ویژگی ها به خاطر منحصر به فرد بودن واقعا سخت است. اگر بخواهم نمونه ای بگویم که بهتر بفهمید باید بگویم آقایان عموما افرادی تمرکزی هستند و برای بررسی و حل یک مسئله به نحو عجیبی روی آن تمرکز می کنند اما اینکه چگونه تمرکز می کنند و بیشتر روی چه مسائلی، چیزی است که بین فرد فردآنها متفاوت است.
خانمها به نظر حقیر برعکس هستند
آنچه پیچیده است( حداقل برای آقایان) بسیاری از ویژگی های عمومی خانم هاست. مثلا در بسیاری از اوقات واقعا مشخص نیست که خانم با آنچه می گوید، چه چیزی را می خواهد و یا کی دارد ناز می کندو کی خواسته خود را می گوید و ...
آقایان هر چقدر هم مطالعه کنند، واقعا در شرایط متفاوت در فهم این ویژگی ها دچار مشکل می شوند
آنچه ساده است ویژگی های کمتری از خانم ها را تشکیل می دهد و تا حدودی در آنها منحصر به فرد است. به عنوان مثال همه خانم ها با یک ابراز محبت ساده، با یک گل، با یک هدیه که چندان با هدایای قبلی متفاوت هم نیست خوشحال می شوند، فقط نوع گل، نوع ابراز محبت، نوع هدیه در افراد آنها متفاوت است.
همین هدیه اگر برای آقایان بخواهید بگیرید واقعا مشکل است بفهمید در زمان های مختلف چه چیزی برای آنها کاربردی تر و بهتر است
2- در مورد سهل الوصل بودن، باید بگویم این ویژگی ها و افکاری که باعث می شود خواستگار و دیگران فکر کنند شما سهل الوصول هستید، واقعا از ویژگی های مطلوب و عالی شماست اما این فکر سهل الوصول همچنان پابرجاست
اگر شما در خواستگاری این گونه برخورد کنید این حس به خواستگار خواه ناخواه منتقل می شود. اما برای این که این حس منتقل نشود، پیشنهاد می کنم با سوالاتی از خواستگار نظر ایشان را در مورد خرید و مراسم و سایر چیزهایی که به نظر دیگران نظر خاص و مخالف عرفی دارید را بپرسید و ببینید آیا نظرشان موافق با شماست یا خیر و سپس اگر موافق بود در برخی از آنها به گونه ای که دروغ نباشد نظری مخالف با نظر حقیقی خود را اظهار کنید. هنگامی که خواستگار شما از این مراحل رد شد و عقد کردید آن هنگام نظر حقیقی خود را به گونه ای بروز دهید که گویا به خاطر او این کار را می کنید که حقیقت نیز همین است.
مثلا شخصی که بنده به خواستگاری ایشان رفتم، خوب در موارد زیادی واقعا نشان دادند که اهل قناعت هستند و هم فکر هستیم اما در مورد مراسم ازدواج هم فکر نبودیم که بنده پذیرفتم، حالا ممکن است بعد نظر ایشان تغییر کند یا نکند
تفاوت بنده با شما این است که علاوه بر دیگران، بنده نیز فکر می کنم معیارهایم در کتابها پیدا می شود. اما در واقعیت آن گونه که فکر می کردم سخت نگرفتم به گونه ای که خانواده و دیگران قدری تعجب کردند.سلام هانيه جان. نظر خواهرم اينه اون چيزهايي كه من راجع به ازدواج و مورد مناسب و زندگي متاهلي مد نظرم هست فقط تو كتاب ها پيدا ميشه و واقعيت زندگي چيز ديگه اي هست .
نگران حرف دیگران نباشید، معیارهایتان را کامل کنید و آنها را خوب تحلیل کنید، سپس بدون اینکه بر روی آنها سخت گیری کنید به بررسی گزینه ها بپردازید
همچنین کسی که چنین معیارهایی دارد خود نیز باید واجد چنین ملاک هایی باشد پس می توانید به جاهایی بروید که فکر می کنید این چنین افرادی که شما می پسندید حضور دارند
منم از اون به بعد عقايدم رو براي خودم نگه داشتم ولي بازم برام سخته با ديد ديگران به زندگي نگاه كنم.اینها ویژگی های بسیار خوبی هستنددر كل منظورم اينه چرا ما (جامعه)به جاي اين كه وظايفمون در اولويت باشه بعد حقوقمون اول حقوقمون رو مطالبه ميكنيم اگر شد به وظايف عمل ميكنيم؟؟؟
ای کاش همه اینگونه فکر می کردند
یا فاطمة الزهرا

علاقه مندی ها (Bookmarks)